"Men jag kommer tyvärr ihåg det, fast jag har glömt bort alltihop"

Göran persson, vilken jävla stjärna:
 – Det var en hemsk upplevelse. Det gick väldigt snett. Det blev alldeles för mycket, jag blev fullständigt utslagen, säger Göran Persson och berättar att han drack ”Silverrom blandad med coca-cola”.
  – Jag hade minnesluckor. Jag var totalt färdig. Fullständigt.
  – Det är inget som jag är stolt eller glad över att ha upplevt. Men jag kommer tyvärr ihåg det, fast jag har glömt bort alltihop, säger Göran Persson.
, säger Göran Persson.

[Göran Persson om sin första fylla]
Aftonbladet får mig att skratta ganska ofta. Det är bra.

Jag är nere i soliga södern nu (Herrljunga). I måndags var jag tröttast i världen efter att ha gått upp klockan fyra men som den goda människa jag är åkte jag ändå och kikade på fotboll. Girlsen vann minsann! Igår var det en heldag i Borås på dagis, i stan, på bakgården och lager157. Jag & Annika gjorde världens fynd på mysbyxor, så nu kan vi matcha varandra när vi kikar på film! På kvällen blev det movie med Jennifer & Emma. Zozo, kikade vi på. Väldans bra film som alla borde se.

Idag har jag träffat sötaste Madde. Det blev glass, promenix och massa prat. Efter promenixen tänkte vi slå oss ner på en parkbänk. Efter tio minuter kom tre småkillar på sina bikes och ställde sig framför oss och kastade sönder glasflaskorna som låg på marken. För att slippa få en flaska i huvudet gick vi därifrån. Helt plötsligt blev vi kallade rasister och jävla svennar. Jomenvisst, jag är ju väldigt mycket rasist... 
Nåväl, jag har iaf fått mig en liten Madde-dos nu, måste ju fylla på lagret ibland.

Jag & pappa vart på fika hos systeryster förut. Alfons
 vart skogstokig och kastade legobilar i hela köket. Hockeyhjälm och skyddsglasögon hade varit nödvändigt, eller riddarrustning... Det anordnades även ett skyfall, från skötbordet, av Alfons innan vi åkte hem. Mycket vackert!

Imorgon ska jag minsann kirra barret hos frissan. Sen ska jag träna fotboll. På gräs! DET är exotiskt!   

smile like you mean it

vad är det för fel på tanterna på hemköp? livet måste vara helt för jävligt för dom med tanke på hur sura dom ser ut (ibland kan det möjligtvis komma ett  falskt kvart-i-nio-leende). bara för att dom jobbar på hemköp som är dyrt och bara säljer ruttna bananer ska väl inte det behöva gå ut över allmänheten? jag blir så less, le och var glad istället!

för en vecka sen hade jag, frida och emma bakisdag här i min lägenhet. det var helnice att ha girlsen här! fredagen vart det pizza och bio, lördagen visade jag stan (det går ju ganska snabbt...) och dollarstore.
på kvällen vart det partyparty. middag här, med bål
, sallad  och annat tjafs som jag inte åt för jag är krånglig vegetarian. vi var för sena med utgången så kajutan släppte inte in oss. men vad gjorde det? vi hade det ännu bättre här uppe i lägenheten! jag, frida och emma hade the time of our lives med kameran. många fina kort knäpptes. kan hända att något kommer upp här en vacker dag. men inte idag... (:
och så var det ju det här med hjördis... hon däckade , kunde inte hantera det där med alkohol. jag måste ju greja lite med blommorochbin, så natta får läsa lite om hjördis kväll snart (:

hela långa (?) helgen har jag varit duktig och gått upp tidigt och spelat fotboll. så himla kul att ha kommit igång igen! men tre matcher på två dagar var lite väl mycket kanske... ehmm, jag är mer som agda, 77 än jennie, 21 just nu. agda, 77 är mitt alter ego.när jag har träningsvärk och är stel är jag henne. jag har skrikit halsen hes av att vara mittback och lyckades även skada en i publiken igår. men ska det va så ska det va ordentligt som det så vackert heter! dessutom var det inte mitt fel.

imorgon åker jag till soliga södern och herrljunga. har laddat upp med bananer, äpplen och cd-skivor inför den 9 timma långa resan. vill du ha en dejt med mig kan du ju alltid komma till sthlm central när jag har uppehåll där. yeah. hmm...

det första jag ska göra när jag kommer hem till herrljunga är att leta reda på isola , världens bästa misse. hon ska få en storstor kram minsann!

dagens, veckans, månadens låt: patrick park - something pretty

ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om

håhåå, jag tror minsann att det är vår! igår satt vi ute och åt mellanmål på förskolan och dessutom var jag med på fjärilsjakt. fjärilsjakten gav mig flashbacks från sexårsåldern, det var min tid som djurplågare. jag var lite av ett djävulsbarn när jag ryckte av vingarna på flugorna och hade "kapplöpning" med dom. usch&fy&blä. idag kröp det myror i vilorummet. då måste det ju vara vår...? jahahaa! dessutom är det träning på grusplanen idag. inte illa. bara sisådär två-tre månader försent. jag har planerat att inte stuka någon fot, men det kanske är bäst att inte förvänta sig för mycket, stuka fötterna är ju trots allt min specialitet!

på fredag morgon kommer
 och . jag måste storstäda imorgon så dom inte blir dammallergiker av att sova i min lägenhet. jag kan ta på mig ansvaret som snorare eftersom jag redan är det. i lördags var jag och annika på dollarstore och shoppade the biggest påskägg på storgatan. dessutom köpte vi påskfjädrar som vi ska pynta hjördis och kurt-åke med. they need som löööve too...


 hahaha. jag hittade min fina bild på patriks tavla han köpte i tunisien. jag tycker inte den är så fin, mest en kamel med tre mycket märkliga saker mellan benen? what?


thank god! (eller, danke schön, emma!)

jag har äntligen fått svaret på mina grubblerier angående love actually. tur att jag har emma som har koll på grejerna:
"ang. scenen i love actually.. jag tror att de bara kollar ljudet & ljuset i den scenen, det är alltså bara ett genrep innan själva inspelningen.. därför tror jag att de har jeans på sig." 
ännu ett av mina problem är lösta och jag kan sova på nätterna igen. tack emma!

i söndags pratade jag med min kära mor på telefon. hon är nästan lite eld och lågor över att hon ska ha "fest" den 29 april. men än har jag inte fått någon inbjudan och jag tänker inte gå på nåt kalajs utan att ha fått en inbjudan! nejnej, särskilt inte som jag ska hjälpa till att servera. sådana tjänster kräver jag några små obetydliga saker för: obegränsat med vitt vin och bål. kanske lite nya kläder också, så jag kan representera familjen johansson utan att de behöver skämmas. funderar på att göra entré i min nya träningsoverall med bonsjöhöjdens ik-märke på annars. skulle nog va väldans populärt. den är ju röd! men det viktigaste är nog ändå vinet och bålen. ska jag va trevlig och klämkäck hela kvällen så måste jag ha nåt att tanka mina charmiga sidor med och vin gör mig ju sådär härligt charmig(?) (vad är förresten en fest utan vin???) . eller varför inte ge mig några deciliter minttu? eller så inte.