mitt liv ryms i en punktlista

eller, det gör det kanske inte alls det, men jag lever mitt liv efter mina punktlistor. det behövs när jag har muchos to do. ibland när jag är stressad och har för mycket att göra blir jag apatisk och sitter bara och stirrar framför mig, ibland får jag ont i magen. när jag blir apatisk får jag ingenting gjort eftersom jag bara sitter och stirrar, får jag ont i magen brukar jag göra massa saker, för att jag vet att jag får mindre ont i magen när allt är klart. problemet är att nu har jag ont i magen OCH sitter bara och stirrar, när jag ska göra alla viktiga saker som behöver göras. det betyder att typ ingenting blir gjort. lyckat...

jag bjuder er i alla fall på dagens punktlista:

¤ betala in räkningar
¤ gå och fixa ut frikortet på vårdcentralen (nu jäävlar kan jag bli sjuk, hela tiden)
¤ hämta ut boken jag reserverat på biblioteket
¤ hitta ett memoryspel till alfons
¤ köpa en liten julklapp
¤ äta lunch
¤ skriva ihop sammanställningen av intervjun jag hade igår
¤ skriva lite på bakgrundsdelen i fördjupningsarbetet
¤ städa
¤ packa
¤ hyra någon bra film (och se den)

jag brukar alltid inleda mina punktlistor med några punkter som jag vet att jag klarar av (som att äta lunch och betala räkningar), då har jag kanske klarat halva listan när dagen är slut. det är ju bara jag som vet att alla dom viktiga sakerna (uppsatsgrejerna) står nästan i slutet.

idag tänker jag fixa att pricka av heela listan. det kan vara dags att sätta fart nu då.
(förresten så hittade pappa min blogg häromdagen, så om mamma och pappa läser det här; hejhej, mamma&pappa!)

hej då! (och lite god jul)


and the courage that I showed, left a long time ago

just so you know

jag fick verkligen komma bort ett tag, efter i måndags. eller, jag fick mest ligga i sängen tisdag-torsdag eftersom jag blev muchos sicko. när jag vaknade i tisdags med 40 grader värme i kroppen, som är 4 grader mer än jag brukar ha, trodde jag nästan att jag skulle dö. det gjorde jag inte, jag kräktes istället.

gissa om jag blev måttligt förbannad när den där jävla "grannfrun" ringde och väckte mig i tisdags förmiddag. jävla psycho. visst har jag en grannfru som bor på våningen under, men hon är definitivt inte transa, som den här jäveln verkar vara. nice att han ringt till natta precis innan eller efter, kan inte va lätt att ha grannarna i olika delar av stan...

idag är det pluggisch som gäller. och ikväll har jag bokat in en plats åt mig och mitt ass i soffan hos johanne, så att jag kan få se idolfinalen på projektor-tv och med bra ljud. yes yes. imorgon blir det till att gå upp tidigt och kika lite fussball, sen bär det vidare på lite musikgrejs med rasmus och på kvällen blir det nog lite movie med natta. kanske kan det hinnas med lite pluggisch där emellan också.

happ happ, nu ska jag plugga vidare.
hejhej

felfelfel

det mesta känns ganska uppochned och felfelfel.

jag vill bort härifrån, ganska så mycket tror jag. men eftersom jag inte har någon möjlighet att komma så långt bort får jag göra det bästa av situationen. idag behövde jag miljöombyte, så jag testade att sitta i biblioteket i sundsvall och plugga, istället för i härnösand. nu ska jag ta en promenix, som avslutas i simhallen med bastu. allt för att komma bort ett lite tag. 

hejdå