hej då, alba

image70

Pappa ringde precis och sa att världens bästa Alba försvann idag. "Hon är i himmelen" som Alfons säger, eller som Petra precis skrev att han sagt förut idag: "Hon har ett gult hus i ängellandet där har hon en soffa, en tv som hon kan se vädret på å lagar bara pizza mat i sitt kök
 Jag kommer sakna Alba som en tok. Sov sött, "Beauty". Nu ska jag bränna en skiva och grina litegranna.

fredagens fyndigaste

i fredags hade vi roligt och va väldans fyndiga, tyckte vi själva iaf.
 
  


gissa skämtet, do it. bilden till höger är några stockar som ligger mot en vägg.

se det som en liten rebus folket, den som löser det rätt, kan få en kram.yeah. allt bara för att vi vart så fyndiga i fredags.


dagens visdomsord

Ljug som fan, så slipper du vänta tre-nio månader på att få en tid hos ortopeden.

Yeees, jag ringde till sjukhuset i Sollefteå och sa att jag va tvungen att få veta exakt när jag skulle få min tid hos ortopeden eftersom jag håller på att planera min jorden-runt-resa. Det va ju en alldeles förträfflig lögn, för jag fick tid på fredag kl11. Gött mos. Dessvärre kommer jag va nervös hela veckan och troligen kommer jag halvt dö natten till fredag.

Såhär kommer jag se ut i väntrummet på fredag (skulle kunna se ut så iaf):

image67


Nu ska jag njuta av att jag inte behöver plugga idag. Fast... jag funderar på att gå och låna en av de nya kursböckerna och börja läsa iaf. Är jag dum? Neee, bara lite.


we look so good together

Visst är vi snygga? Jag och Natta, en helt vanlig Valborgsmässoafton, 2007 (:

Vill ni ha autograf är det bara att säga till


walk as fast as their feet can take them

jag bjuur på den! så här snygg var jag på nyår, yeeah


image66


söndag it is och frida har krävt en uppdatering, så jag får göra som hon säger. helgen har varit lugn, bra och alldeles för kort. igår blev det lite kalas innan träningen. johanne och jocke har fyllt år så dom bjöd på gokakor. johanne hade gjort smörgåstårta också, som jag kunde äta eftersom "det inte va nåt kött i förutom gravad lax". det var bara det att det var leverpastej emellan, men tanken var fin (: jag åt mig mätt på gokakorna istället. jag hann med att slå en strike och en spare i nintendo wii, innan vi åkte till träningen. när jag kom hem från träningen var jag död, så jag la mig i soffan och kollade en kass film. i morse kollade jag en film till, som inte heller va särskilt bra (80 kr åt helvete). jag och stefan tog med oss rasmus och niklas på bio vid ett-tiden och efter bion blev det fika hos stefan och inga-lill. det är alltid roligt att träffa inga-lill och höra om hur det är på förskolan och hur de har ändrat arbetssätt och så. hennes smygobservation är ju great, haha. imorgon börjar sista inneveckan vilket innebär långa skoldagar måndag-torsdag, jag har lagt ner det där med att stressa, det är bara jobbigt. vecka 4 är det kursintro på torsdagen, au2... huuh, I don't like it. NU ska det fixas sallad som jag ska ha till lunchen imorgon. have it good, folket. vinkevink