den om när jag fick jobb

idag fick jag ett jobb. efter nyår är jag boråsbo och förskolelärare. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. hur kul är det inte att få komma ut i verkligheten och jobba med det jag har pluggat till? men samtidigt, hur tråkigt är det inte att flytta ifrån alla underbara människor och hamna i en stad där jag känner sisådär tre personer?

vi får se hur det går, först måste jag ha en lägenhet (och hur lätt är det att hitta i borås?)

I'd rather play a different sort of game


Jo, men det är som så här att jag och Annika är ganska så bra för idag fixade vi vår examination på examensarbetet. Yees. Hela jag är som ett stort happyface och inatt tar jag tåget ner till Herrljunga, för att ha det bra fram till söndag.

Igår försvann ju gipset, och just nu försökar jag intala mig själv att jag inte ska spela fotboll något mer, för det är en evighet att vänta sex månader. Jag tycker det är en evighet att vänta i två månader på att få gå promenader också, det är nästan ännu värre. Det går däremot inte så bra med att inte vilja spela fotboll. Igår kom jag i alla fall fram till att gips gör att håren på benet växer mycket snabbare än på det ogipsade benen. Jag har nog aldrig haft så långa (och mörka!) hårstrån på benen. Vinterpälsen.

Mitt mål till på lördag är att få på ett par snygga gå-ut-och-festa-skor på foten, just nu kan det bli svårt eftersom den är bigbig. Kanske ska ta ett par högklackade på lördag (för första gången i mitt liv), bara för att utmana ödet lite? Woooh, living the dreeam. Yes, nu måste jag packa, det har jag inte orkat göra innan men efter lite ben&jerry med kakdeg och brownie så ska det nog gå fint.

Vi ses i Herrljunga (:


lite som på festival

imorgon försvinner det, gipset. det ska bli nå djävulskt skönt minsann. samtidigt kommer det nog bli lite tomt, eller så inte. jag satt och tänkte lite förut, i brist på annan sysselsättning, och kom fram till att det är lite som att va på festival att ha gips. när man är på festival duschar man ju inte så mycket, inte jag i alla fall.  i början känner man sig lite äcklig för att man inte gör det, men efter ett tag är det lite skit samma, och till slut känner man inte att man luktar äckligt längre. det är först när man kommer hem som man märker hur skitig och äcklig man är, och ställer sig i duschen i en evighet. när man har gips kan man ju inte duscha den delen med gips, i början kände jag mig asäcklig och gick verkligen omkring och tyckte att det luktade skit (jag frågade dock annika om jag luktade skit, och hon sa att jag inte gjorde det, hoppas hon talade sanning...). nu tycker jag inte att det är så äckligt, eftersom jag i allafall kan duscha allt utom ena underbenet. meen, jag kan tänka mig att jag kommer känna mig fruktansvärt äcklig imorgon när dom tar bort gipset. huva, tänk vilken stank, och för att inte tala om håren som lär ha växt någon centimeter. mumma. 

på tisdag bär det som sagt av ner till herrljunga. och, på fredag blir det arbetsintervju i borås. spännande spännande. och lite ångest är det också. men ja, det löser sig. 

igår såg jag förresten på tomten är far till alla barnen och den filmen är rolig minsann, bara så att ni vet. 

idag är det mest synd om natta, för hon har fått brainshake, och det vet jag hur det känns så därför tycker jag extra mycket synd om henne. 

hej hej, hemskt mycket hej. 

to make a mountain of your life is just a choice


helloheej

det är mycket som händer och fötter nu. både jobbiga grejer och bra grejer, men det är ingen idé att ödsla energi på att oroa sig. nepp. på måndag i nästa vecka åker jag till sjukan och plockar bort paketet. det ska bli såå skönt, och mitt högra ben ska få duscha extra mycket på kvällen. vi ska även få vår uppsats bedömd och opponera på en annan uppsats, och det kan man ju tycka är spännande. just nu är jag mest nervös, men oavsett hur det går kan man ju inte göra mer än sitt bästa, och det har vi gjort. om en vecka och någon timma beger jag mig till stationen och tar nattåget ner till herrljunga. väl där ska det pluggas, simmas, gratulera alfons och träffa resten av familjen sislak (+deras nya hund, som dom ska hämta på torsdag), äta mat som jag inte betalar för och ha det väldigt bra tänkte jag. 

NU ska jag kika på tv och sedan sova för att ladda upp för en heldag med plugg imorgon. 

en liten uppdatering: aah, jag glömde ju skriva att presenten är klar nu. ifall det skulle vara NÅGON som är nyfiken... mahahaaa