vi köttar allt motstånd


hejhejhej

det är måndag, och jag är fortfarande sliten efter helgens fester. fredag, lördag blev det, för jag måste ju träffa alla så mycket som möjligt nu innan det flyttas... det bästa vore om alla flyttade med så jag slipper säga hejdå, jag hatar att säga hejdå och har redan grinat tillräckligt i helgen, men mer lär det bli. ikväll kommer sabina och erica hit och jag är så blödig så det blir väl lite tårar till. jag, lina och cicci sparar hejdået till nyår, för att dra ut på det så länge som möjligt.


den fina bilden här ovanför fick jag av natta i present. den är  inramad med texten "Min Muhammed. Vi köttar allt motstånd!"  jag kommer sakna den pinglan så mycket. men det får bli många resor upp och ner, sen ska hon ju komma till borås och jobba (:

för övrigt har jag fortfarande ingen lägenhet, och det känns crap.

nu ska jag traska ner på stan och köpa de sista julklapparna.
över och ut.


dagens plus

dagens plus går till kusin daniel som är snäll och tänker på mitt lägenhetsproblem i borås. kanske har han fixat det? i så fall är han värd flera hundra dagens plus. nu ska jag skriva sista skoluppgiften, jag borde ha gjort det för längesen men jag tror att jag kommer sakna det lite så jag drar ut på det.

I can't see anything in the dark but then your reflection brings all into light


imorse var jag och klippte mig hos bruden till vänster, hon klippte mig inte lockig som på bilden, men självklart är det hon som fixat det också. lina är bra, that's it. jag skulle nog ljuga om jag sa att jag inte va avundsjuk på henne och cicci som ska till thailand. jag vill också åka till värmen... efter klippningen idag gick jag direkt till kullens förskola och jobbade. såå goa ungar det finns. hur roligt som helst var det att jobba idag iaf. efter worket slog jag en pling till min stackars moster som brutit höftbenet, lite mer sand på isen kan nog va bra ibland... jag sa åt henne att kräva skadestånd minsann.


nu sitter jag mest här och är orolig att jag ska få magsjuka bara för att jag jobbade idag. jag har preparerat mig med vitpepparkorn upp till öronen, så det kanske inte blir nåt. på fredag tar jag examen och på kvällen blir det amenta och fest, då kan jag ju inte ligga med huvudet i toalettstolen inte. nejnej. för övrigt så var lördagens fest jätterolig, och på lördag blir det nog en repris hoppas jag? (:

nu är det soffan.
över och ut.

förresten, lyssna lite på carolina liar, dom är bra.


den om när jag blev ruinerad



den här veckan blir nog rätt tråkig. dagen började med att jag traskade iväg till tandläkaren för att fixa till mina "hjärnskakningständer" eftersom lagningarna lossnat än en gång (femte gången kanske?). jag fick den jobbiga tandläkaren som inte vill skicka fakturan till folksam, utan jag måste betala först och sen själv skicka kvittot dit och få pengar när dom ger mig det. kuul att jag va tvungen att lägga ut 1300 kr, som jag inte vet när jag får tillbaka. särskilt som ena lagningen lossnade innan jag ens hann komma innanför dörren hemma. hoppas att pengarna kommer in snart bara, annars blir det inga julklappar familjen, bara så att ni vet. 

efter tandläkaren var det dags för hemtenta, men innan det var jag tvungen att tacka nej till jobb två gånger. varför kan dom aldrig ringa när jag inte är upptagen? hemtentan är förresten tentan från helvetet, och det känns som att den kommer att gå just åt helvete. men än är det inte fredag kl16, så vi får se hur det går. 

nu är det kvällsfika och tv, sen sängen för imorgon ska jag läsa om neoklassikt perspektiv och sånt. det kan behövas mycket energi till det, med tanke på att jag inte ens vet vad det är...

förresten, ingen som vill ge mig en lägenhet i borås? jag tar så gärna emot den. 

över och ut