torsdagens asgarv

torsdagens skrattanfall fick jag igår kväll när jag skulle stänga av tv:n och råkade stå kvar nån minut för att se en intervju på tv4-sporten. chippens vurpa var det roligaste jag sett på länge, jag låg på golvet och höll på att dö av skratt. ja, det är antagligen bara jag och stone som tycker det här är jättekul, men kolla på det ändå.

istället för att tokplugga...

jag skulle vilja vara som stålmannen

istället för att sitta och läsa hur många sidor som helst om förklaringstyper, logisk positivism, kritisk rationalism, paradigm, hermeneutik och allt vad jag nu läser om, så skulle jag vilja vara som stålmannen. jag tror det är han som bara snabbt bläddrar igenom sidorna på några sekunder, sen kan han hela innehållet i boken. från och med nu och fram till på tisdag kl12 ungefär skulle jag vilja vara som stålmannen.

on a train watching these skies

förut idag beställde jag sommarens tågbiljett till herrljunga. det blev en enkel biljett. hemresan blir nog med bil. 6 juli kl20.35 är jag i herrljunga minsann. det betyder att jag kommer tillbringa större delen av min födelsedag på ett tåg. jag hoppas det är värt det? (:


och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt om hur det är

image78


den här veckan har väl varit lite sisådär, men i fredags tror jag att det vände lite. tur att jag har mina brudar (: i fredags blev det en trip till hamnkrogen, där blev det lite dricka och musiklyssning. jag och sara kom även upp med storartade planer, vad annat kan man förvänta sig? vi kom fram till att vi ska ha temakväll, och efter en stunds funderingar var temat givet; bag-in-box. ni hör ju hur geniala vi är. 6 juni smäller det. då är det bag-in-box-kväll hos sara. det finns två regler för kvällen: 1. max två personer på en bag-in-box 2. obligatorisk närvaro fram till kl03.30. vi ska dock diskutera om det räknas som närvaro vid eventuellt sömnbehov... än så länge är det bara helt klart att det är jag och sara som ska vara med på kvällen, men det kan hända att annika slinker in med sina päron också. what a night, det kommer bli. finfin musik kommer det bli också, med allsång som aldrig har varit finare. lite bailando, lite mmmbop och annan skit blir hur bra som helst. 

fredagens klantigaste: det var nog jag... efter träningen lånade jag hem klisterväck för att få bort klistersprayet som användes när jag tejpade foten. det gick finfint att få bort klistret och jag ställde flaskan vid handfatet. efter duschen blåste jag håret och fixade och donade och skulle dra några tag med plattången genom barret. jag sprayade i lite sånt där värmeskyddspray och satte i plattången i eluttaget. då känner jag att sprayet inte luktar som det ska. inte så jävla konstigt när jag har sprayat klisterväck i huvudet. grattis jennie. det blev en duschning till. 

igår var det en sväng till r, sen pluggades det. på kvällen blev det schlagerskiten hos marris. de andra vart väldigt upprörda över röstningen, men jag skiter fullständigt i det där. alla va rätt värdelös, så det spelade inte så stor roll vem som vann. nepp.

nu blir det lite running, sen lite mer plugg. 

hejhejhej

 

när inget annat är sådär jättebra

en sån här dag, eller vecka, eller kanske månad är det tur att jag har min kära loka (den högra är godast). dricka loka är jag iaf bra på, i övrigt är jag rätt värdelös just nu. så är det, folket. meen, alla kommer ju igen en vacker dag, så vänta bara. I'll be back, eller nåt.

snillen spekulerar


idag har det varit lite fotbollskik. sabina lärde mig hur jag tar kort med min mobil, haha, jag visste faktiskt inte riktigt hur jag skulle göra det innan. kamera på mobilen har aldrig varit något jag varit särskilt intresserad av, så det så. när vi satt där och kikade på matchen (som slutade med 3-0 till bik, wohoo) så kom vi på att det är jävligt ansträngande att va publik. när vi skulle resa oss upp och gå därifrån hade vi mer ont än vad jag annars brukar ha efter jag har spelat en fotbollsmatch (eller, inte så ont som de gånger jag fått åka ambulans och så, men annars!). när man är publik borde man dessutom inte behöva anstränga sig alls, man är ju där för att se andra svettas och få ont och sånt,

som publik måste man ju applådera ibland. vääldigt jobbigt, handflatorna blir nästan bortdomnade. det där med applåderna har jag och sabina iaf kommit på en lösning till. vi ska bränna ner en skiva med applåder, busvisslingar och allt sånt där, och ha med oss en cd-spelare med skivan i under matcherna. när det händer nåt bra är det ju bara till att trycka på play. nästbästa idén som kläckts idag vill jag lova. men, gott folk, vi kom på den bästa idén också: när tjejerna börjar spela på bondsjös gräsplan kan vi hålla till inne i bik-stugan under matcherna och sitta i fönstren och titta på matchen, när det händer nåt bra trycker  vi igång cd-spelaren som är kopplad till högtalarsystemet ute vid planen. det kommer ju låta som att vi har största publiken på matcherna då, utan att en endaste människa behöver anstränga sig och applådera. jag tror att jag och sabina kommer få nåt fint pris för dom här idéerna.

här är även de fina bilderna som togs med mobilerna, blir bara fina kort med min mobil:

 


if everyone cared

Nickelback har gjort dagens låt: If everyone cared

(Själv ska jag nog sluta bry mig.)

jag såg ljuset (äcklig bild får ni se också)

oh ja, det gjorde jag minsann idag. egentligen skulle jag sett det igår, ljuset i tunneln, men då blev det inställt. magnetröntgen ab, av fotjäveln har varit dagens projekt. jag är nästan lite stolt över att jag klarade att ligga helt still med fötterna i typ 45 minuter. armarna fick jag röra på lite då och då, när inga bilder togs. det var ju vissa som trodde att jag inte skulle klara av det där med att ligga still (jag nämner inga namn, men det börjar på P iaf, slutar på atrik), men det gjorde jag för jag är bra. sexighetsfaktorn på sjukhuskläder är väl kanske inget att hurra för. jag kände mig lagom snygg när jag låg på bordet i trosor och nån ful jävla morgonrocksliknande sak som knappt täckte arslet.

johanne och natta var snäll och åkte med till sickhouset. johanne körde och natta var sällskap I guess. hon gillar att bli berest i norrlandet tror jag (: efter sickhouset blev det pizza på träffen i kramfors, rätt göttigt var det faktiskt.

för övrigt kom jag på idag hur äckliga fötter är, har iofs tyckt det så länge jag kan minnas, men när jag kollade på dom idag insåg jag att mina fötter iaf är äckligast. jag bjuder på en bild på min fulfot eftersom jag alltid tjatar om hur ful den är. fick tyvärr inte med mig nån röntgenbild, så ni får en digitalkamerabild (wohoooo)


image75

där är förklaringen till min fotfobi skulle jag gissa... nu måste det sovas, för imorgon är det hemtenta.
hejhejheej