den om när allt smakar kartong.

jag skulle göra lunch förut, riktig mat för första gången  sen i fredags. när jag började äta märkte jag att det var helt onödigt, för jag känner inte smaken på det jag äter. kuul, att äta då. nej. jävla förkylning, efter att ha varit totaldäckad i tisdags och igår har jag idag återvänt till mänskligheten. jag är fortfarande nå djävulska förkyld, men jag har bestämt att jag ska åka iväg och paradisbada imorgon ändå. om en liten stund ska jag iväg till R och fika, känns lite sådär att käka kaka när det smakar kartong, men jag får bjuda till lite. nu ska jag läsa lite till i den där tråkiga doktorsvhandlingen som kanske behöver vara genomläst till hemtentan. för övrigt så hade vi en föreläsare i måndags som såg ut som kapten haddock. det var roligt tyckte jag. 

ni får en bild på min säng, eftersom jag sovit så mycket i den i veckan. 

image71


 

tänk bort vajrarna

Jag är sjuuuk. Idag flyttar jag mig bara mellan soffan och sängen, och jag tycker jättesynd om mig själv, bara så ni vet (Det känns mycket bättre om alla andra tycker synd om mig, eller hur Natta?)

Björn Gustafsson är för övrigt muchos rolig tycker jag. Daamn vad vi garvade åt det
här förra veckan, och jag skrattade åt det för en stund sen så att jag höll på att hosta ihjäl mig. Nu ska jag sova, det ska vara bra har jag hört. 

Hejhej. 

vi kisade mot kameran och log...

(HÄR hade jag tänkt lägga in en asnice bild på mig och Sabina, när vi är hur snygga som helst. Dessvärre så är det nåt fel på den här jävla sidan, så det går inte. Ledsen att göra er besvikna, men vi får vara snygga på bild en annan dag.)

Hej, hej och hej!


Vad händer, people?
Jag är helt död. Min hals gör ont och jag har skallebank, ikväll har jag inte gjort så mycket mer än tyckt synd om mig själv. Ibland måste jag ha såna kvällar, tror jag. Imorgon måste jag ändå sluta tycka synd om mig själv, för då ska jag jobba natt på Utsiktsvägen. Det var muchos längesen jag var dit och jobbade. På lördag ska jag jobba kväll, fast då blir det roligt jobb. Jag ska följa med R till Sollefteå och det brukar vara roligt. Imorgon blir det även våffelätning med Sara. Göött.


What's new annars? Jag var med på löpträningen för första gången i måndags. Det var nästan så att jag blev lite stolt när jag orkade med hela träningen, trots att jag inte direkt sprungit nåt på nästan sju månader. Daamn, vad länge det låter. Jag bara väntar på tid till den där jävla magnetröntgen så dom kan fixa till mig någon jävla gång. Något väldans roligt är att vi ska på träningsläger i Tyskland, och jag får följa med fast jag är invalido mest hela tiden. Yeah. 26:e mars åker vi iväg och det kommer bli grymt roligt (utropstecken, utropstecken).


Nästa fredag ska jag och brudarna ge oss iväg till Ö-vik för att riva loss på Paradisbadet. Jag låter väl som en pensionär, men jag tror faktiskt att jag ser mest fram emot att svettas ihjäl i bastun på relaxavdelningen (jag är dock van vid att det är jag och pensionärerna, det är tex. bara jag och dom som kör hårt på motionscyklarna på gymet). Fast först måste jag nog vinna några race i den där gigantiska vattenrutschbanan och simma ut till utomhusbassängen. Hoppas att det finns snö så att jag kan gå upp och rulla runt lite i den.


8:e mars far jag och Sara ner till Timrå för att gå på kent-konsert. Jag längtar (utropstecken på det). Om jag ska få den fulländade kent-kvällen finns det några låtar som jag gärna vill höra:


  • Stenbrott
  • Frank
  • 747
  • Elvis
  • Kevlarsjäl
  • Visslaren
  • Utan dina andetag
  • Slutsats
  • Längesen vi sågs
  • Dom andra (bara för att jag tänker på när jag och Madde stod i Jennifers rum och vrålade den om och om igen. När kan det ha varit? I 1:an på gymnasiet? Det är fina minnen, det var även då vi hittade Gudrun (: Haha)
  • Mannen med den vita hatten (16 år senare)
  • Våga vara rädd

Några av de där låtarna kan dom ju spela iaf, då blir jag så lycklig så.


NU ska jag fixa i ordning lite här. Jag gjorde bönbiffar förut och självklart fastnade det massa bränt i stekpannan. Det är inte lätt att vara mästerkock. En diskmaskin hade suttit som en smäck, men nej det har jag ingen.


Hej på er


"här har man beställt sushi och så kommer det in nån jävla tårta"

hahaha, johan rehborg och jonas inde, dom är rätt roliga. de grabbarna gav mig nog dagens garv iaf.

jag lever mitt liv i ett par böcker just nu, känns det som. läste ut en bok häromdagen för att börja på en ny tegelsten om skola, segregation, integration och multikulturalism. det är jätteintressant. MEN, jag har funderat väldigt länge på varför människorna som skriver såna där böcker inte kan skriva på ett språk som är lite lättare att förstå? varför göra saker svårare än de är? I don't like it.

imorgon, lördag och söndag är det mc donalds cup, och jag kan inte vara med. kuul att jag föddes med världens sämsta fotleder och inte kan göra ett skit utan att fötterna ska se ut som fan. om det inte blir operation, får jag ju va invalid resten av livet, om det blir så ska jag nog lägga mig ner och sova resten av mitt liv. jag ska iaf följa med ner till sundsvall och kika när brudarna spelar och vara med och coacha f17-laget, så jag ska hålla mig sysselsatt hela helgen ändå. great great. egentligen borde jag läsa många sidor i tegelstenen också, men det får bli på söndag. kanske...

förut var jag på gymet och försökte träna lite. cyklade i en evighet på motionscykeln, det vart inge skönt utan skor, och träningsskorna får jag inte på mig på högerfoten, men jag bikade på ändå, för jag är bra. tralala.


kanske är det nåt bra på tv nu? jag kollar!

hejdå.  


pierre bourdieu - pierre borde dö

yeees, det är helg. en vecka (eller två...) i skolan har gått. vi läser massa om kultur, identitet, genus, klass och sånt tjofräs. pierre bourdieu (även kallad pierre borde dö) är en snubbe, som kan skriva obegripliga saker, har vi iaf kommit fram till i veckan. yes yes.

idag var jag och hämtade min nya mobilephone. detta betyder att jag ska överge min röda darling... eller, jag har henne här bredvid mig på köksbordet ändå, bara för att hon är så fin. min röda darling är numera utbytt mot en gul mobil, även kallad gulliver. fint va?

sjukhusbesöket förra veckan gick väl sådär. fick möta en utseendemässig kopia av einstein som ungefär sa till mig att jag ska va invalido resten av livet. muchos tack för det. sen stötte vi på en annan doktor i korridoren som ville ta sig en titt, han sa att det går alldeles utmärkt att operera. såå, nu håller det på att fixas massa grejer fram och tillbaka och jag vet inte vad som händer och hur det blir. blää, I dont like it.

jag pratade med beach i telefon förut. lääängesen var det. det är inte lätt att behöva boka telefontid med varandra en vecka innan för att det ska hinnas prata. haha.

nu ska här sovas, för imorgon är det frukost på tullporten med sabina. det kommer bli great.

god afton, folket.