min gröna bike är fast and furious

det är sommarlov och jag jobbar ihjäl mig. i morse var jag slut som människa och försov mig till kvart i sju. det är inte så bra, med tanke på att jag börjar jobba sju och det tar sisådär 20 minuter att cykla dit. jippijäy, vad härligt det var att stressa som en tok. meen, jag va på jobbet tio över sju. jag är bra, jag är bra, tralala. tror det är tack vare farmors gamla gröna cykel som jag numera flyger fram när jag cyklar. sweet.

på onsdag är det derbymatch mot älandsbro. laddade upp med köttaträning idag. I lööööv såna träningar. höll även på att tappa näsan när jag fick ett skott rätt upp på snoken, men det är så det är att offra sig. yeeah.

ni får en bättre update en annan dag när jag inte är död. nu ska jag sova. imorgon börjar jag worket kl 14. I like it.

hey ho, let's go

och pölsa ser ju jävligt fräscht ut, eller så inte

idag, om 8 år, fyller jag 30. fy, vad hemskt. men idag är jag bara (?) 22 så det är lugnt. dessutom tyckte brudarna jag tränade på fotbollsskolan att jag såg ut som 15. hmm... vet inte om jag ska ta det som en komplimang, eller att jag ser barnslig ut?

igår hade jag en liten mardrömsupplevelse på jobbet. jag jobbade 14-21passet och då har man hand om köket, lagar mat och allt sånt. jag kom till jobbet, kollade matsedeln som vanligt och vad står det? joo, pölsa och potatis. pölsa är ett djävulens påfund som dom äter här uppe i norrland. första gången jag hörde att det skulle va pölsa tyckte jag det va lite kul att dom skulle äta såna där röda danska korvar, men det var inte pölser det handlade om. nejnej, en äcklig sörja på massa nedmalda djurrester. eeuuuuw... när jag skulle hälla ut den där äckliga sörjan som var förpackad i såna där "korvar", som dom brukar ha risgrynsgröt i, fick jag flaschbacks från mitt första byte av skitblöja på praktiken. myyysigt. och det här skulle de boende behöva äta? jag är glad att jag är vegetarian, och i fortsättningen tänker jag vägra ha köket när dom ska äta pölsa. så är det bara.

annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. jag har varit helt galet allergisk då jag varit vid fotbollsplanerna hela fotbollsskolan, vilket resulterat i att jag haft mina funderingar på att skriva en liten självbiografi: mitt liv som gräsallergiker. det var även en snubbe från sudan som raggade på mig förra veckan. först på tempo när jag handlade, han tyckte jag skulle följa med på "diskotek" som han uttryckte det, på engelska dock. sen när jag var på vårdcentralen var han där också och undrade om jag hade bestämt mig om diskoteket och om vi inte skulle fika istället? det hela slutade med att jag satt och vrålade att jag inte var intresserad av att träffa honom. och så har det varit lite fest och lite plugg och så. men nu är jag klar med min lilla brainshake-rest, så nu har jag sommarlov for real. eller ja, jag börjar jobba på schema nästa vecka, men ändå.

nu ska det duschas, sen göras jordgubbspaj och så, efter det blir det work 14-21 och sen är det ausgang to the hamnkrog, gott folk.

fridens liljor (eller som jag och frida så fint uttryckte det på gymnasiet; krigets pelargonier...? ja, vår humor var på topp på den tiden.)