I gotta go to work, then hurry home

för två veckor sen hade jag inget sommarjobb och trodde att jag skulle få snylta på mamma och pappa hela sommaren. 

idag har jag två sommarjobb och dom har ringt från ett tredje, helt plötsligt vill alla ha mig! det är inte lätt att vara attraktiv på arbetsmarknaden. men nää, jag orkar inte fler än två. det blir fyra veckor på utsiktsvägen och tre på good old pipelife. yeah.   

 

brinn pengar brinn.

"Du har nu mindre än 5 kronor kvar på ditt Refill kort. Fyll på ditt kort för att åter använda GPRS och MMS. Mvh Telia *** Slut ***"

Men JAA, jag vet att jag är fattig! Måste dom påminna mig om det också?

I fredags skulle Annika göra såndära kaffe med mjölk och grejer. Hon har en liten minivisp, du vet en sån där jätteliten i rostfrittstål som är elektrisk. Den är nåt djävulskt rolig och skulle även kunna fungera som akutdildo om det krisar riktigt ordentligt med tanke på hur den vibrerar. 

Igår vart det brännboll med fotbollslaget. Jag lyckades komma fram till en sak under de två timmar vi spelade; jag är värdelös på brännboll, inte ens med kärringträet får jag iväg bollen. Men maten efteråt var god och jag fick med mig lite fisk och bröd hem. Det är kung att spela i ett lag och vara fattig student ibland.


Dagens I-landsproblem: Varför finns det aldrig mogna avocados när jag är och handlar?!? Jag vill ha det nu! 


vi är inte fulla, vi har pollenallergi, HEY!

aah, det var en fin tid på hultsfred när vi sprang omkring och vrålade ut det...
fast jag var jävligt full, men jävligt allergisk också.

det är alltid lika underbart att vakna kl halv fem på morgonen av att man inte kan andas. I lööööv it! eller så inte... skickade ett klagosms till patrik förut. det är han som alltid tycker synd om mig, det är hans uppgift här på jorden. han svarade inte direkt så jag fick lov att skicka ett till för att skälla ut honom [jag vet, det låter hårt men han måste ju sköta sina uppgifter...], det hjälpte såklart och ett svar kom. han lider med mig, det gör han typ 24 ggr om året (:

jag och annika hittade en finfin förkortning idag; kg-meter
jaa, jag tyckte det var skitkul, så äre.

 


shit on grass?

det finns massa bra grejer att tänka på ibland. om du inte har nåt bra att tänka på så kan du alltid tänka på att jag har fått sommarjobb till exempel. det är jävligt bra. du kan också tänka på att det är nästan sommar ute. om det är skenvår nu och det kommer ett bakslag med en decimeter snö flyr jag till spanien...

igår var jag & annika nåt djävulskt festliga. vi drack vin, öl, cider och passoã och tog bussen till bergeforsparken. gissa vilka stjärnor som spelade? black jack! som en del säkert vet så avskyr jag dansband, hatar att dansa och om det ska vara trubadur ska dom spela bra låtar, som till exempel bailando, vilket ingen någonsin gör (särskilt inte den där tony från friends). vad gjorde då jag där, kan man undra? jag undrade det själv ett tag, men det blev bra till slut. det hela slutade med bortamatch i sundsvall och det var trevligt på sitt eget lilla vis om man bortser från 100 kg pollenallergi och sådär... jag förväntade mig att vakna till: "Fredrik Reinfeldt for president", vrålat i örat på mig. så blev det inte. lite besviken blev jag faktiskt. på bussen hem var jag nog äckligast av alla, men det var bara att dra på kvart-i-nio-leendet, som det så vackert heter och låtsas som ingenting. 

hemma blev det talking med annika och pizza på hemkörning. sen ett traditionellt söndagssamtal med patrik (som dessvärre fick avbrytas väldigt hastigt pga ett akut toabesök...). promenix blev det sen!

det fanns en kvällens drink igår som jag inte funderade på att köpa; shit on grass, hur gott låter det? nog för att hundskiten kommer fram på våren. men nää... jag vill inte ha!

förresten kan man ju nästan säga att jag tog en kändis i hand igår. oh my gooood, tänker du säkert då, det gör inte jag. men hade jag varit ett riktigt fan hade jag sprungit fram och vrålat efter autograf på magen. såklart!