jag har så mycket förstånd att förlora än



jag är helt död, och ser inte alls lika energisk ut som på bilden ovanför. man skulle nästan kunna tro att jag flyttat upp till bondsjöplan, men det har jag inte (som tur är). fotbollsskolan har dragit igång och jag är lite alltiallo och fixar och trixar där. 8.30-13.30 är jag där, sen måste jag hem och vila upp mig lite för att orka med ännu mer fotboll på kvällen. igår vart det först lite f17-träning för att sedan träna själv och nu ska jag snart iväg på f17-matchen och va lite coach, eller nåt. jag brukar mest heja lite och så, tror jag. haha. imorgon blire fotbollsskola, kika brudarnas match (vinst nummer 7 av 7 möjliga? skulle troo det) och sen intar jag och sara hamnkrogen för att äta gomaten och kolla när sverige vinner (?) sin match mot ryssland. jag kommer hata fotboll efter nästa vecka. men det gör inget om jag gör det, inget alls. då blir det lättare att genomföra mina finurliga planer.  

för övrigt är det kung att jag får mat på fotbollsskolan varje dag och kan ta med mig ett kilo pannkakor hem för att frysa in. gratis är gott, det visste ni va? jag märkte även idag att jag har världens vitaste ben, det var nästan så jag hade behövt solbrillor när jag tittade på dom, bländade vita, minst sagt. men, jag kan inte bli brun, röd är mer min färg och jag vet inte om jag vill ha röda ben. vi får se vad som händer i sommar. jag har även hittat världens sötaste unge på fotbollsskolan, som jag ska adoptera inom en snar framtid. nu ska jag åka och köpa lite glass och såna bra grejer. 

hejhejhej 

jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden

yees, nu har jag sommarlov. tentan är gjord och det är så himla skönt att bara kunna vara och inte ha några måsten att stressa över. efter tentan satt jag och natta ute på trappan och väntade på att de andra girlsen skulle bli klar, och självklart är jag röd som en kräfta nu. surprise surprise. jag brände mig i och för sig redan igår när jag väntade på bussen efter sjukhusbesöket. med tanke på hur jävla kass bussförbindelserna är här i norrland så fick jag vänta 2½ timmar på bussen, den tiden fördrev jag på en parkbänk i solen.

mamma ringde igår, hon frågade om inte jag och hon skulle följa med frida och monica för att se lars winnerbäck i göteborg, den 11juli. vad svarar man på en sån fråga? inte nej iaf. klart vi ska föla med på det, bra musik och bra sällskap gör ju saken till en perfekt grej, såklart. 

nu ska jag äta lite mellanmål, sen traska iväg upp på bondsjöplan för att åka med och kika när tjejerna spelar match. 
förresten, om jag hade haft en hängmatta skulle jag ha softat i den, precis som jag gör på bilden, yesyes.
hej på er!