vi borde skratta åt allt igen

förut idag tänkte jag att jag lite senare skulle skriva ett inlägg här om allt som händer och så. jag skulle ge emma en rapport om kent-konserten, jag skulle berätta om hur kul det var förra fredagen och hur mycket jag ser fram emot att åka till tyskland på onsdag (jag köpte till och med tysk mjölk på lidl idag för att få in känslan). lite senare hände det något så nu har jag ingen lust alls att skriva något långt inlägg om massa roligt. jag har svårt att skriva om roliga saker när jag är dyngless för tillfället (ja, jag måste gnälla lite) ni får det där roliga inlägget en annan dag istället.

i tisdags läste jag det
här på emmas blogg, då saknade jag alla bra och fina människor jag känner i herrljunga. de flesta har flyttat därifrån, men i sommar hoppas jag vi ses och har världens galej.

för övrigt, när jag såg kortet på emma, patrik, mig och oliver kom jag att tänka på tre saker:

¤ fan, vad jag saknar de där människorna
¤ vilken otroligt dåligt guppymin jag gör
¤ vad konstig jag ser ut i mörkt hår

nu ska jag lägga mig i soffan och beta av kvällens alla tv-program och filmer som jag bestämt mig för att se ikväll. någon fest blir det inte ikväll, hur skulle det gå till?

jag lägger in en bild på mig och frida också, för att jag saknar henne lite extra när hon är ännu längre bort än vanligt . jag vet att du inte kommer gilla det, frida, men jag tycker du är så söt så på den här bilden (:

image72

hej på er