Escape escape ctrl alt delete

ikväll är det fest!!! alla ska bli fulla och glada borta på villan, väldans nice må jag säga. alla ska bli fulla och glada, alla utom jag. jag ska va hemma och ha skallebank och feber istället. jag börjar bli en smula less på det. jag tror till och med att jag hade tyckt det var roligt att gå på naturlära-föreläsningen idag, men det hade jag aldrig pallat. istället ska jag sitta här hemma och lyssna på skivsen jag fick med posten idag. för idag fick jag post från patrik, han är bra ibland. gör mig glad med fina brev med skivor i:

             

han är ju så konstnärlig så det finns inte. lägg märke till armmusklerna på gubben...

förut idag kikade jag på love actually. har gått och funderat hela dagen efter det. i scenen där dom ska göra porrfilm... både tjejen och killen har jeans på sig och han står där och juckar på henne bakifrån. och vad har han för nytta av det? det kan väl inte va nåt skönt att stå där och gnugga utan att komma in nånstans...?

vi ska beskriva vårt smultronställe i den nya delkursen. vad ska en så onaturlig människa som jag skriva om? tänkte jag när jag fick se uppgiften. naturen är som inte riktigt min grej... men så kom jag på det! skoghälla, woodhell, skogsbo och allt vad vi har kallat det. idrottsplatsen i hja. jag bodde ju nästan där i högstadiet och halva gymnasiet. allt från fotbollsträning till sex utfördes där. men vad ska jag skriva?
"jaaa, där satt vi två, fulla som ägg, och kikade på stjärnor och åt chokladhjärtan, det var jättevackert och månen speglade sig i vattenpölarna på löparbanan. allting var jättefint tills månen helt plötsligt slocknade. lampan i lyktstolpen hade gått sönder..." eller varför inte "det enda jag såg i mörkret var knähögt gräs och det enda jag kunde tänka på var hur äckligt det skulle va om jag fick en fästing i skrevet." eller: "i botten på zaranoff-flaskan låg en redlöst full fluga och sprattlade med benen, han piffade till den annars acetonliknande smaken". det kanske inte var en så bra idé ändå... damn! jag får tänka om. jag har ju gjort annat än varit full och dum där, men det kommer jag inte ihåg lika så bra.

idag är det exakt 14 dagar tills emsilon och friday kommer hit. det ska bli så nice att my girlies kommer hit. jennifer skulle också varit med, då hade det varit perfect. men jag träffar  ju henne veckan efter!


dagens låt: ctrl+alt+del - svenska akademien
 
 


tänd honom med lakrits

framsteg, framsteg. jag har tagit mig upp ur sängen. mår dock inte som en prinsessa, mer som ett ruttet päron med 39,4 graders feber... suck & fuck, som jag & madde skulle ha uttryckt oss om det varit 2003. jag blev inte lite deprimerad när jag kikade ut genom fönstret för första gången sen i måndags och såg hur världen utanför såg ut. det är massa snö! efter nederlaget med snön var jag tvungen att lägga mig i sängen och då kom jag på att om det blir vår sent så blir det säkert mindre pollen. den tanken gjorde mig väldans glad.

men varför ska hon få vara glad? tänkte någon på tv4 och bestämde sig för att krossa mina förhoppningar. tio minuter senare pratar dom om pollen på nyhetsmorgon. "om våren är sen kommer all pollen på en gång istället och i år är det dessutom ett riktigt pollenår!" tjejen som sa det lät som att hon hade meddelat att sverige vunnit os-guld i hockey. ett riktigt pollenår är tydligen något att jubla över. jag drog täcket över huvudet och somnade. kändes som det enda vettiga.

"sex är ännu bättre i sällskap" nähää, menar dom verkligen det? det finns alltid lika givande artiklar på aftonbladets kärleks-&sexsida. "tänd honom med lakrits" till exempel. för några veckor sedan blev jag lite glad när jag hittade ett horoskop. där stod det att jag skulle ta mig till främmande städer för att få mig ett skjut. jahaja. sen hittade jag en lista "25 000 svenskar: så vill vi ha sex. listor ort för ort" (det var nu jag började tro att det var nåt slags tecken på att jag behövde ha sex) jag tänkte kika lite bara för att veta vart jag kan åka för att få till det precis som jag vill, om jag någon gång skulle bli desperat ( ja, jag vet, annika och jenny tycker redan att jag är desperat). men nää, man måste vara plusmedlem! 19 kr per månad. that's a big nono. varför skrev jag det här över huvud taget...?

i fortsättningen kommer jag nog förknippa winnerbäck med skallebank och feberfrossa, men han får ändå stå för dagens låt: du gamla fria nord





we could so easily enjoy you and easier we could destroy you.

vi har lärt oss i skolan att när man ska ge kritik ska man alltid börja och avsluta med något positivt. däremellan kan man nog vräka på med det negativa så in i helvete.
 
såå... here we go!

jag är klar med min hemtenta, det blev jag förut idag. det är bra!

...
 
jag är trött.
jag har feber.
jag har huvudvärk.
jag har snor i näsan.
jag tycker jävligt synd om mig själv och är övertygad om att världen hatar mig litegranna just ikväll.

livet blev inte lättare när jag skulle beställa tågbiljetter till herrljunga och flygbiljett tillbaka hit hem. neej, för att göra livet ännu lite jävligare och krångligare så är flygbiljetterna göteborg - sundsvall den 2 maj slut och nattåget sundsvall - herrljunga 23 april finns inte någon sängplats, bara sittplats. så nu blir det 9 timmars träsmak i röven Härnösand - Herrljunga, 24 april kl 06:56 på morgonen med 4 byten. tillbaka upp hit blir det endast 8 timmars träsmak med start kl 10:49 och bara tre byten. dagens i-landsproblem. livet är underbart!

kan inte den där jävla kvinnan ge sig någon gång?
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,799490,00.html

 
sen skulle jag avsluta med något positivt... 
det blir billigare utan flygbiljett alltså har jag kanske råd att köpa mat hela månaden, eller så kan jag unna mig en vinare eller fyra eller kanske köpa en tröja eller två. tröjor och vin kan väga upp den där träsmaken litegranna.

kvällens låt: roaring 40's - christian kjellvander

over and out


sökes: borttappad inspiration & motivation

      +            +            =      ångest




jag blir så jävla less på det här istidsklimatet. ingen träningsmatch på söndag för det är is på planen. ingen träning på grusplan nästa vecka för det är is på planen. dom får väl skaffa nån gigantisk jävla värmeslinga att ha under planen så det inte är blir is. det är snart april och jag har fortfarande inte tränat på grus. jag är van vid exotiska herrljunga där vi iaf börjar senast i mars. what to do, what to do?


jag funderar på om det är för att jag är så förtvivlad över istidsklimatet som jag får träningsoverallen till ett så billigt pris. sånt tycker jag om! håhååå.


en varg med skostorlek 45

jag pratade med mammsen på telefon precis. vi diskuterade det skadade rådjuret i deras trädgård och dom stora djurspåren som va större än skorna med storlek 45. det skulle tydligen vara från en varg. har en varg skostorlek 45?! jag trodde dom hade ganska så små fossingar. men nähä. nu kommer jag aldrig mer våga ta mig ut på joggingtur i skogen när jag är nere i herrljunga. jag vill inte bli överfallen av en varg med storlek 45 på tassarna. med så stora tassar måste ju resten av den vara gigantisk. fy fan vad äckelt. mina fötter är i och för sig också ganska stora. och äckliga. och fula... men jag är inte så himla stor ändå. inte på längden iaf.

hoho. jenny fick mig att asgarva i flera minuter igår med den här:
http://www.evo.hr/cat/

just det. ikväll ska jag hämta in kurt-åke från annikas lägenhet (annika har övergivit härnösand för några dagar för att tillbringa tid med dansbandsmannen från Black Jack. jag hoppas på autograf när hon kommer hem! haha). kurt-åke och hjördis vill gnugga blad ikväll. det får dom göra medan jag är på träning. orkar inte med massa vibrerande blad och dunstande vatten när jag ska plugga.

nu ska jag fortsätta med den där jävla hemtentan.
krexa! det är vad jag vill göra på den. 
 



kontaktannons, agda 67.

"Snygg pensionerad, oskuld på 67 år söker spinkig, liten, rumsren man i 20-årsåldern."
Tidningen Ångermanland kan vara ganska underhållande ibland ändå...

Hahahahaha. Ja, Agda 67 behöver säkert också en man. Men i 20-årsåldern?
Jag vet inte om tanten heter Agda, men hon skulle mycket väl kunna heta det. Däremot är jag jävligt nyfiken på om hon får något svar från någon spinkig, liten, rumsren man i 20-årsåldern. Jag har redan skickat annonsen till Patrik. Han är ju 20 och spinkig. Vart är världen på väg?

dagen efter en liter vin, skratt & tårar med vännerna

jag vet inte om det är för att jag är trött som det är roligt, eller om det verkligen är roligt...? jag har iaf legat dubbelvikt och skrattat ihjäl mig. 
http://www.break.com/index/verycutebabies.html

ich bin ein paparazzi!

Hello stupid are you still surprised?

jag och annika är inte sambos längre. nu är vi särbos! det vart två dygn med fullkomligt kaos på mina 32 kvadrat. fast det vart nog ännu mer kaos på hennes 20, med en tapetserare som hoppade runt på ett ben och tapetserade... vilket liv.

annikas nytapetserade lägenhet invigdes iaf med en lyxlunch. eller kan man äta lunch kl 16.30? i så fall vart det lunch. annars var det bara mat.
 väldans gott var det hursomhelst. vi är heta på att laga mat även fast baguetterna på hemöp dissar oss eftersom vi inte har någon ugn. finns det inte baguetter som kan fixas i micron? jag vill ha! 

efter lunchen spanade vi lite på storgatan. det finns mycket mystiskt folk. en tant måste varit helt övertygad om att hon var förföljd. var femte steg vände hon sig om och kollade efter något/någon. det är ju synd att människor ska behöva inbilla sig att det är någon som förföljer dem eller är ute efter dem så som den snälla människa jag är ställde jag upp som paparazzi.  snubben som går omkring med nalle under armen och pratar om hur mycket bättre det är i stockholm gick också förbi några gånger. annikas fönster är bra att spana i. så är det.

pratade med emsilon  idag också! najsigt värre. det var lääängesen. för längesen, jag är kass på det där med att ringa. telefoner är tråkiga egentligen. träffas live är bättre! hursomhelst, ibland är det skönt att höra om herrljunga, då vet jag vad jag saknar. och vad jag inte saknar också.

imorgon ska jag dricka exotiska drinkar för att känna mig lite som emma i thailand. 
det kommer inte bli exotiskt, men roligt!

oh, trevligt! det är någon som agerar böneutropare utanför. jag som tänkte sova. 
jag tycker om mina öronproppar  


 

ge mig en ragnar!

jag tyckte det var en fin dag idag. nästan lite vårväder. solen sken ju. det är nog för att vara vårväder i härnösand. men vad händer? jag går in på emmas resedagbok och kikar runt lite. hon är i thailand, koh phangan och igår åt hon kokosnöt och drack kokosmjölk på en öde strand. efter det insåg jag att det  inte alls är vår här. var är jag? i härnösand. det är fortfarande istid här, inte vår. damn it! ja, jag är bitter som fan.

det får nog bli en sväng på krogen till helgen för ett intag av lite exotiska drinkar, så jag kommer upp lite i emmas klass iaf. jävligt lite men ändå en bit på vägen...  

(en ragnar är inte så exotisk, men den är god. ibland är god samma sak som exotisk)

 så här exotiska drinkar kan man få på en efterfest i herrljunga. det är ju paraplyer iaf!

i ett försök att få sommarkänsla har jag hällt upp ett glas stjärnfruktsaft i ett stort vinglas. inte så lyckat. kanske ska höja upp elementen på max, ta på mig mina solbrillor, sätta mig och köra upp lampan tre centimeter från näsan och blunda. då kanske det känns som att jag har bränt mig på näsan iaf, det brukar jag göra.


säg tussilago, säg det, säg det fort!

Tänk om jag skulle hitta en bulle
Vad skulle jag göra?
Lägga den i ditt öra

Sen så skulle jag sitta för mig själv och fundera över mitt liv
Högt uppe på en kulle…
om jag hitta en bulle
Men om jag hitta nåt annat
Kanske en bil som har stannat
Vart skulle jag köra?
Kanske in i ditt öra

Sen så skulle jag köra med den och tuta och brumma med den
Bara för att
Jag är inne i örat…
(Svensk pop - om jag hitta en bulle)

och det var kvällens djupaste låttext. vackrare får man leta efter!

jag och mina två kära grannar och vänner, annika och jenny, är inte så bra på att plugga.
vi har en startsträcka på sisådär tre timmar där vi måste prata massa skit innan vi börjar och när vi väl börjar orkar vi bara plugga en timma, sen ska vi göra det dagen efter istället. "och då jävlar börjar vi med en gång, utan massa skitsnack!" joo, tjenare. alla gånger. det är likadant varje gång. vi är helt enkelt värdelösa. värdelösa men lyckliga! dagens försök slutade med att vi pratade om sex och vibratorer på mobiltelefoner. 

vi pratade även om att det vore lite roligt att se hur många apelsiner vi skulle behöva kasta ut genom mitt fönster innan någon blev träffad av dem, och vad som skulle hända om vi råkade träffa någon. det är inte alltid våra samtal har den djupa nivån...

 

jag var nere och solade i solariet förut. cancer på burk. men jag insåg efter en titt i spegeln att det var ett måste eftersom jag är blek som ett a4ark (ett vitt menar jag då). detta innebär att jag nu ser ut ungefär som en tomat i fejjan och har bränt mig på öronen. great!

häromdagen skrev jag till emma att hon skulle sluta ha baklängeslängtan och börja ha framlängeslängtan. idag har jag legat i sängen och glott på gamla wimans- och pyjamasavsnitt. jag längtar tillbaks till den tiden då det gick på tv. hur bra var inte det? helt fantastiskt bra. jag säger bara det. bredband, vilket jävla band. klockrent. ska nog plåga annika och jenny med lite bredbandslåtar en dag. håhåå. http://hem.passagen.se/bredbandsbandet/ alltså har jag också lite baklängeslängtan! och jag måste erkänna att jag lever kvar lite i herrljungalivet även om det inte märks i herrljunga (:

annars så saknar jag min isola, för hon är världens goaste. en liten bild på henne sen är det nog.


förresten! en dag när vi va ute och gick här i stan märkte vi att det finns en jävla massa frisörer och pizzerior. nästan bara... bo i härnösand, du blir fet men snygg i håret. våran humor är ju verkligen på topp.


 



mugimama, is this monkey music?

jag hittade minsann min mugison-skiva förut idag. det är lite syndigt att jag hade glömt bort den... idag har jag även varit utanför dörren. det var lite spännande att se om jag krexade på vägen till eller från hemköp. det gjorde jag inte. krexade inte alls faktiskt. 

lämnade tillbaka spermaharen på videoteket förut också. det tog emot får jag lov att erkänna. fantastiskt fin film det där. lars brundin, he's my man. sätt igång och brundinogrammera, för fasiken!
http://brundinogram.daddy.se/make.jsp

hmm... jag är faktiskt lite hungrig. kanske skulle proppa i mig något annat än nyponsoppa. vad som helst går ju bra. det spelar ingen roll vad man äter, allt blir ju bajs ändå, som ensamseglaren säger. så sant så. kan ju hända att det blir krex. men ääh, nu ska jag äta en banan.  

don't leave the light on baby

Efter att ha legat i min sköna, alldeles lagom hårda, säng mest hela dagen och stirrat i taket har jag mer och mer stört mig på hur fantastiskt fula mina lampor är. Priset till årets fulaste inredning går till Härnösandshus AB. Bild på fåtöljen och mina före detta köksstolar kanske kommer en annan dag. Men fulaste lamporna i stan kan ni se här:  

                                         

Är de inte alldeles fantastiskt fula så säg.                      


vinter över ån

Det snöar ute. Det snöar mycket ute. Jag blir så less. Stackars Bettan står kvar på Rosenbäcken efter flytten, begravd i snö ända upp till sadeln. Allt för att jag är en lat människa som inte orkar gå och hämta henne. Fast idag är jag lat och sjuk, då är jag förlåten. Efter att ha hållt tal för toalettstolen halva natten har jag varken ork eller lust att gå och hämta henne. Men de andra sju dagarna jag har haft på mig är en annan sak. Då var jag bara lat och ond. För egentligen tycker jag inte om cykeljäveln. Hon är ute efter att döda mig. Jag är helt säker. Hon kan stå där och frysa fast ett tag. Rosta kan hon göra också. Så egentligen är det inte stackars Bettan. Inte det minsta stackars faktiskt.

Jag tror att allt är några månader försenat här uppe i Norrland. Det kan nog ligga lite sanning i Åsas kommentar om att det blir vår i september här. Jag tror det är så. Dom börjar till exempel inte att träna på grus förrän 26 mars. Då brukar jag vanligtvis ha börjar på gräs. 26 mars? Vart har jag hamnat någonstans egentligen? Förslappad blir man av att bo här också. En hyrfilm får man ha hemma en vecka. Helt värdelöst för då glömmer jag bort att jag har den och lämnar tillbaks den försent. Dagens I-landsproblem...

Livet är hårt, som jag brukar säga minst tio gånger per dag, mycket hårt. 

(och det kanske inte syns på bilden att det snöar mycket. men det är kallt ute och jag går inte ut för att få en "bra" bild. någon bra bild tagen av mig lär ni aldrig få se ändå. nope)

en vacker dag...

En vacker dag ska jag skriva något bra här!
Men... det är ingen vacker dag idag, så ni får vänta på bättre tider.

I väntan på bättre tider kan du alltid lyssna på Gavin De Graw - Follow Through

God afton.