jag vill spela fotboll




fussball


Men ååååhh! Jag vill spela fotboll, jag vill träna, jag vill springa. Jag är less på promenader och balansplatta och träning med gummiband, som gör att det krasar i fötterna när jag går. Kan inte den där fula fotjäveln bara bli normal? På söndag är det 12-veckorsjubileum. Kanske ska jag fira det med en springtur,så den går sönder ännu mer och dom gör nåt åt det? Maybe maybe. Fast näe, på måndag åker jag ner till Herrljunga och träffar mina babes, och kan ha roligt med dom. What a fest vi ska haaa (: Det och att jag får träffa min älskade katt är det som gör mig glad nu. Resten är nog mest skit. Eller, det är födelsedagsfika för Erica och Sofie, hos Erica, imorgon. Det är bra.


blommig?

hmm, såg när jag kollade lite närmare på den dära bakgrunden att den kanske inte va så blommig... men mönstrig? juust det

tack emma, tack sara och tack mig själv

ett litet tacktal såhär på kvällskvisten tycker ni väl är alldelest utmärkt? yees, tänkte väl det.

först vill jag tacka emma för att hon är bäst och kirrar min blogg så den ser flashig ut. hur flashig kan den inte bli när det är massa bilder på mig och blommig bakgrund liksom?

sen vill jag tacka sara, för att hon ställde upp med en kanna vatten, eftersom jag märkte att jag var väldigt törstig när jag var på väg uppför tullportsbacken. sånt gillar jag; gratis vatten och folk som bjuder. hihaho.

sist, men absolut inte minst (jag är ju större än emma och sara), vill jag tacka mig själv för att jag står ut med mig och mitt liv (liv = gå upp - äta frukost - biblioteket 9.30-16 - mellanmål - tvåtimmarpromenad - kvällsfika&tv - sova, och så börjar det om igen)

tack, det var bra så.

det finns ingenting, det finns ingenting vi inte kan

helloheej!
madde åkte hem imorse, så nu har jag ingen sambo längre. kände mig ensam och övergiven när jag kom hem från biblioteket,  så jag bjöd hem marris sallad och vitlöksbröd. det smakade mumma, så det så.
och trevligt sällskap är alltid bra.

maddebesöket vart iaf nice. i fredags tog vi långpromenad, så hon fick se allt som jag tycker är värt att se här. vilket går ganska så snabbt. efter promenixen var jag mästerkock, och sen tog vi oss ner till rutan och träffade annika för att fika blåbärspaj med vaniljsås, eller var det vanlijsås med blåbärspaj? mycket vaniljsås gillar vi.

lördagen började med handling inför kvällen och sen lite kik på stan. efter kiket blev det baguette och fika på rutan, igen. fast den här gången med sabina och erica. snart får erica bebis, och den kommer va så sööt, det vet jag. på kvällen var det tacos, bowling och utgång. och nu blir det bra grejer att läsa hära: jag kom inte sist, jag kom tvåa i bowlingen (utropstecken utropstecken) sen ska vi inte skriva hur många poäng mer johanne hade, för då kan jag inte vara lika stolt längre.

           

jag köpte nya shoes i lördags dom är jäävligt jobbiga att få på sig. med en svullen högerfot är det ännu svårare. efter bowlingen fick jag lägga mig på golvet och johanne fick stå och pressa på den i fem minuter.  med mina skrik och vrål kunde det nog låta som jag födde barn, och när jag reste mig upp högröd i ansiktet stod tre grabbar och asgarvade och frågade om det gick till slut. jajjemen, det gjorde det.

utgången blev lite dimmig, men det bjuder vi på. kvällen/morgonen slutade sovande på en stol hos sara.
vid halvsex ramlade jag och madde in här hemma. igår låg vi i soffan hela dagen och såg ut som två zombies.
vi var så fina så.

imorgon ska jag bo på biblioteket igen.

heeejdå

så stanna klockan ta en timeout

spara spelet jag har bara ett halvt liv kvar nu

jag vill träna fotboll (utropstecken på det)
det verkar bara va jag som tror att jag kommer kunna spela fotboll igen.
men eftersom jag har bestämt att jag ska fortsätta med det, så kommer jag kunna göra det.
vill man så kan man, och kan man så vill man. eller hur det nu va...

imorgon ska jag i alla fall till sjukgymnasten, igen. det känns ju inte så väldans givande...
meen, jag ger det en chans till.

annars är det mest plugg på biblioteket som gäller.
så äre.

vid den här tiden, på torsdag, är madde här.
och vid den här tiden på lördag spelar madde, sabina, johanne och jag bowling.
19-21 är det discobowling som gäller. innan dess är det tacos och lite dricka, och efter bowlingen blir det dricka och utgång. det kommer bli great girlies (utropstecken utropstecken)

hey ho, let's go

it takes a thought to make a word and it takes some words to make an action

idag har det varit lördag hela dagen minsann.

johanne och jag satt på biblioteket och pluggade ett tag. men, idag vart jag inge bra. till slut insåg jag mina begränsningar; jag är för dum för att plugga på en lördag. that's it. så medan jag väntade på att johanne skulle plugga klart ägnade jag mig åt att skruva isär mina pennor. den ena gick finfint att både skruva isär och ihop. men den andra... det måste vara nåt fel på pennjäveln för den funkar inte mer. jag försökte få ihop den flera gånger. och jag lyckades. meen, den fungerar inte. inte ens johanne fick den att fungera, och hon har läst natur och pluggar till ekonom, hon om nån borde ju kunna. viisst?

efter biblioteket tog vi en trip på stan, men båda vart nå djävulskt hungrig, så det var bara till att gå hem. när jag ätit tog jag min tvåtimmarspromenad, som jag numera har som tradition efter denna veckan. efter promenixen har det inte blivit mycket gjort. jag har kikat tv och haft sms-race med madde. på torsdag kommer hon hit, I like it, I like it.

just det, jag har fixat lite låtar också. jag vill ha låttips! ge mig, om du läser (dvs. emma, frida eller madde, för det är bara ni som läser vad jag vet)

nu ska jag sovasovasova

hej hej, hemskt mycket hej

ska det va, så ska det va ordentligt

Det blir en uppdatering till. Emsilon skrev nåt om att om man gör allt för att slippa plugga, så kunde man göra som henne; fotografera detaljer i sin lägenhet. Jag bestämde mig för att testa min nya kamera som jag köpte för stipendiepengarna jag fick från fotbollen. Jag testade massa konstiga funktioner som en så kass fotograf som jag antagligen inte ska testa, vilket inte vart så lyckat. Eftersom jag är en så snäll människa så bjuder jag er på mina eminenta kort, som inte blev några direkta detaljer i min lägenhet. Men ni får se mina saker jag inte klarar mig utan, som till exempel mina kryckor (som står i mitt stökiga hörn tills den dagen jag behöver dom igen), min blommiga väska och mina fina gummistövlar. Ni får även se hur oerhört snygg jag kan va med och utan glasögon en onsdagkväll som den här. Inte illa, gott folk, inte illa. Det ska tilläggas att allt på korten inte ser ut som dom gör i verkligheten eftersom jag har testat massa konstiga funktioner. Färgkonvertering? Jag vet inte, jag bara grejade och helt plöstligt blev bilden suddig.Jag får nog gå en kvällskurs. Eller, så läser jag instruktionsboken...


                 

     

Om ni undrar, så är kryckorna på den tredje bilden, dom där två pinnarna som sticker fram vid väskorna. Det är ju lite suddigt dära (:


två veckor senare, och några tusen fräknar rikare

Ey yoo! Idag är det exakt en vecka sen jag kom hem från Turkiet och det betyder att det är två veckor sen vi åkte. Yees, så är det. Vi hade det kungligt bra. Mitt och Annikas oflyt som vi haft i höst vände och vi hade flyyyt. Hamnade på ett fyrstjärnigt hotell som var helt njut. Det enda som var onjut var att det låg 12 km utanför Alanya, men ääh, vi sparade pengar eftersom vi inte shoppade så mycket. Det tog hursomhelst bara 10 minuter med buss, så vi hann med tre eller fyra kvällar där ändå.

Första dagen gick vi på turkiskt bad och blev skrubbade, masserade och allt vad det nu var. För första gången i mitt liv fick jag riktig massage. Det va riktigt skönt bortsett från när det kom till fotmassagen och min högra fot (även kallad fotjäveln), då låg jag typ och grinade. Det är tydligen inte lämpligt att va kittlig vid massage heller. Jag trodde inte jag va så vig, men massören höll på att få min fot i fejjan flera gånger. Jag är dangerous ibland.

Annika fick en turk efter sig som ville att dom två skulle "gå vid sidan om" när han gick av sitt skift på resturangen vid hotellet. För att bli av med mig hade han en kusin som jag kunde umgås med. Fiiint av honom. Det blev aldrig nåt mellan turken och Annika. De flesta dagar bestod av frukost-solabada-solabada-lunch-solabada-solabada-grogg på balkongen-duscha-ätadricka-soova. Vi var även jävligt grymma på att pruta, försäljarna i Alanya hatar oss, säkert är vi ökända som dom "jävla smålänningarna" som dom så fint säger därborta. 


Vi träffade roliga bruds; Pernilla och Pernilla, som vi umgicks med därnere. Veery nice.

Jag vet inte vad jag ska skriva om resan? Emma vill ha uppdatering,men du, jag tar det när vi ses live istället (:



Numera har jag mitt andra hembiblioteket. Det är helt kung att sitta där att plugga, då kan jag inte gå och diska eller städa mitt i allting som hemma.


Idag ringde jag hem till pappa och fixade lite sponsring till en Herrljungaresa. Det gick fint, så 29 oktober tar jag tåget ner till Herrljunga och 4 november tar jag flyget hem till Härnösand igen. Det ska bli rooligt att träffa folket igen. Ohoo, just det! Nästa torsdag kommer Madde. Det ska bli veryveryvery nice.  

Heej då folket!