If everyone cared and nobody cried

If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died

idag när vi satt på biblioteket och pluggade kom jag på vad jag ska önska mig i julklapp. självklart ska jag önska mig en stegräknare. oh yeah. när jag kläckte idén för johanne sa hon att hon tror jag kommer bli besatt och promenera hela tiden. det är sant. men jag behöver något att vara besatt av. har precis varit ute och gått några timmar. jag kan inte sitta still längre. nu, i några minuter går bra men sen. nepp, det funkar inte, det kommer nån krypande äcklig känsla och så måste jag göra något annars får jag ett spel. seriöst, så mår jag nästan dåligt av att sitta stilla. så, en stegräknare behöver jag, då kan jag ta reda på om jag är mycket onormal.
 
igår fick erica en lill-kille. jag tror att han är hur söt som helst.

jag kanske ska testa att rocka med min rockring som jag fick av tjejerna i födelsedagspresent... jag är helt värdelös på det, och det är en ganska rolig sysselsättning att öva, jag får såna flashbacks från när jag var liten.

hejdå.

med tallbarrsdoft i bilen e man riktigt säker (a de e man fan!)

Haha, tillåt mig asgarva, min granne har nog världens sämsta musiksmak. Det är helt okej att ha dålig musiksmak, men inte när man lyssnar så jävla högt att det låter som att det är JAG som spelar på högsta volym och inte han. Har precis fått avnjuta Wunderbaum, eller vad den heter, med Ronny och Ragge, innan dess vart det Brandsta Citysläckers, vi får se vad som kommer härnäst.

Ååh, nu sjunger dom med också. Kommer jag kunna träffa honom i trapphuset någon gång i framtiden utan att bryta ihop av skratt? NEJ

Kanske borde jag bränna en bra skiva och springa ned och slänga den i hans brevinkast? Good idea, men han skulle säkert veta att det var jag och jaga mig för resten av mitt liv. Han är lite läskig tror jag.

pepparkaksbak och chokladte

image64

Idag när jag och Natta var ner på stan kom vi på att det skulle smaka jävligt gott att smälla i sig lite pepparkaksdeg. Jaa, varför inte, tänkte vi och knallade in på hemköp och frågade en av de sura tanterna om dom inte hade pepparkaksdeg. Det hade dom. Vi tog oss hem till mig, och väl där kom vi på att jag inte har varken en kavel eller några formar att göra pepparkakor med. Men, vi är inte dom som är dom, så vi fixade det ändå. Med en rödvinsflaska som kavel och knivar att skära ut figurer med blev det ju alldeles helt perfekt. Sen att vi bara fick ihop sju stycken pepparkakor är en annan sak. Vi hade ju faktiskt ingen riktig kavel och pepparkaksdeg smakar ganska gott...

                    

Nu sitter jag och dricker chokladte och om en stund tror jag minsann att jag och Sara ska åka till Sollefteå och hämta en soffa som hon ska köpa. Den soffan skulle jag vilja ha. Muchos fin, blommig och så, från ikea. Yeeah, imorgon ska jag följa med Rasmus på Fub-dans, kommer bli kungligt kul som vanligt. Dom är så roliga när dom får ha roligt och dansa. På söndag far jag och Sara ner till Sundsvall och till Birsta också. Jag ska storhandla, massor med mat ska jag ha. Måste ju mata magen ibland. Julklapparna ska inhandlas också, så slipper jag tänka på skiten sen. För övrigt har jag fortfarande träningsvärk sen brottningsträningen i tisdags, men jag överlevde och det vart djävulskt roligt, så på tisdag ska jag dit igen.

Nu ska jag fixa i ordning virrvarret i köket, sen kommer Sara och hämtar mig. Sollefteå, here we come

du kan kalla mig svennis

hey ho
ett litet snabbt inlägg innan jag går till biblioteket och pluggar

jag har tagit på mig konstiga uppdrag, eller vad man nu ska kalla det, de senaste dagarna.
ibland tänker jag mig inte för, men det kan nog bli bra.

grej 1: jag ska vara med och vara tränare för f92-laget nästa år.
det va mest för att jag vill ha nåt att göra om jag inte kan spela själv nåt mer. men, en del av dom är ju säkert bättre än vad jag är, så det känns inte som att jag har så mycket att lära ut. fast, man vet ju aldrig, alla kan bli bättre på att kötta. du kan numera kalla mig svennis.

grej 2: ikväll ska jag vara med på brottningsträning. det ska tydligen inte va så farligt för fötterna, så vafan, jag testar! jag ska bara hoppa över det som inte funkar. men, dom som känner mig vet att jag inte hoppar över nåt om det är tävling. när det är tävling måste man ju vinna (utropstecken)
har ni inte hört nåt från mig här om sisådär tre veckor, kan det hända att jag har gått och dött.

vad har jag gett mig in på?

snälla tomten

mamma (som även brukar kalla sig tomten, på julklappsetiketterna) undrar vad jag önskar mig i julklapp...

jag önskar mig en ny fot (punkt)


so keep the way you feel anonymous

and hide it all until the day you die

jag är jävligt irriterad. that's it.

jag hade sett fram emot ikväll, och jag och johanne åkte iväg och handlade alles som behövdes inför kvällen.
men nää. vi bestämde oss för att inte lägga ner nån mer energi på att ordna nåt i fortsättningen. varför göra det när ingen engagerar sig. kul att vi hade blivit fem personer om vi hade kört iaf. det är inte så svårt att höra av sig några dagar innan... hursomhelst la vi ner alltihopa. ingen 70-&80-talsfest alltså. jag som hade fixat kläder och allt, till och med en sån där grej att våffla håret med. det ni.

jajaa, det blir till att tokstäda här, nu när gubbsen som fixat elementen är ute ur huset. sen ska jag minsann rensa min garderob också, så om det är nån som vill ha kläder, tell me.

veckan hemma var mest plugg. men jag hann med att träffa brudarna och det var niice. även om kvällen i skövde inte slutade helt enligt planerna, men jag tycker om att överraska lite sådära. jag tror dock att jag får börja äta lite mer vitaminer och hålla mig undan från rökmaskiner i fortsättningen. sounds great, eller hur?

nu ska det städas.

hey ho.