in sweden we call it a kick

frida, emma och madde tycker det händer för lite här. anledningen till att det inte blir så mycket uppdateringar är nog bara för att jag är så busy och sitter och spelar kungen och sånt istället...

men vad är det med norrlänningar och att åka spark? om det skulle va nån i herrljunga under 65 som åkte spark på byn skulle det säkert va i tidningen dagen efter. så är det inte här. här står det sparkar i cykelstället vid hemköp. med lås! själv funderar jag på att köpa en snowracer och sätta motor på den så jag slipper gå nedför/uppför tullportsbacken (vääärldens segaste backe) varenda gång jag ska till/från stan. tänkte först ta en pulka bara, men då gäller det tamejfan att det är grönt ljus vid E4:an när jag kommer annars kan det bli lite mos av mig. och det vill vi ju inte!

what's new den här gången då? jag har flyttat, igen. jag är kung på att flytta. men nu är det en bra lägenhet. har fixat i ordning det så det känns som mitt, fast det enda som är mitt utav möblerna är en fåtölj och en trappstege. men det gör inget (: kanske jag kan lägga upp några pictures en dag när jag orkar. vi får se.

igår tog jag och sabina en trip på stan. jag hittade najsiga grejer på vero moda. ett par kortare byxor, nån brunrutig historia och ett linne. muchos nice! sen va vi in på kicks och shoppade loss. eller, sabina shoppade loss. jag köpte bara en foundation. men lisa i kassan var söt och skickade med en jättefin ögonskugga, skrubbhandske och en rougeborste. sånt gillar jag. nåt annat som är väldans njut är cd-rean. idag köpte jag tre nya skivs och det kostade bara 190 kr sammanlagt. I like it. lisa ekdahl, supergrass och the plan blev det minsann.

kläderna jag köpte ska användas imorgon. för imorgon ska det festiluras. först ska vi (jag, sabina, johanne och massa andra bruds) äta på royal, sen ska vi förfesta och gå ut. ska bli nice! senaste partajet var nyår. 

skolan har börjat, uppsatsen är klar och ny kurs har börjat. läs-,skriv- och matematikinlärning. var inte alls motiverad till den kursen till en början. men efter att ha haft introduktion till första delkursen i tisdags så kändes det bra igen. nästa vecka ska jag läsa saga för barn på en förskolan. får se vad jag hittar för någon braig saga... 

annars är det muchos träning. så kul såå. två gånger i måndags och sen var det träning onsdag och torsdag. intervallträning, styrketräning och fotbollsträning med fotbollen. sen vill jag ju hinna med att gå till gymet så det har jag gjort med. det är nice. nästa vecka ska jag hinna med att gå på spinning också. men denna veckan blir det bara träning imorgon också, sen ska jag va lat.

neeej, nu är det time to fixa lite här innan reprisen av oc börjar och sen ska jag iväg och kika innebandy.

hey hey hey!