please don't take a picture, it's been a bad day

jävla skit.
jag måste till el doktör imorgon och checka foten. jag trodde jag skulle slippa det.
men nej. om det är mer än en stukning går jag och dör nånstans. fort som fan ska jag dö då också. hela min jobbsommar skulle vara åt helvete. jag har bestämt att den inte ska vara det, så nu får den inte vara det.

och förresten, farmor, du får tamejfan vara stålfarmor några veckor till. jag ska hinna hem och äta kakor och vara världens bästa barnbarn innan du gör något annat. så är det.
 
jävla dag.



of all the extras you're my favourite stand in

"You're always my second choice
Easily amused my friend
You're not that nice but I'm not really bothered
When I feel ugly i just look at you
I just want somebody I can pester
When I have no better things to do"

Caesars Palace är rätt grymma ändå. Dom heter nåt annat nu, men whatever.
I'm dying over here!

Jag har så tråkigt att jag avlider snart. Om jag inte hade haft en fot som är tre storlekar för stor och knallblå hade jag kunnat gå till jobbet. Om jag hade kunnat gå också vill säga... Det är antagligen ingenting som är av iaf. Alltid något, men då känner jag mig löjlig som gnäller. I tre jävla dagar har jag varit instängd i den här lägenheten. I början tog jag bara värktabletter och sov. Nu, nu tar jag värktabletter och är vaken. Det är mer långtråkigt. Tur att jag har min färdtjänst, Annika, som kör mig lite överallt när jag behöver rastas. Idag åkte vi bil ner till stan (jag bor i stan). Det vill säga vi åkte bil 200-300 meter för att hyra film på videoteket. Jag borde sluta spela fotboll, men det är roligt så jag slutar inte alls.

MItt intag av mat de senaste dagarna är imponerande. I måndags åt jag ingenting tills min snälla tränare kom med 3liter loka, chips och krämbullar. Det enda jag bad om var loka. Krämbulle har aldrig smakat så äckligt som i måndags. Igår åt jag en krämbulle och två mackor. Idag vet jag inte så noga. My brain is not in toppform så att säga.  

Har precis varit inne hos Annika och laddat ner lite Timo-låtar till hennes dator. Sen fick jag hoppa på kryckorna mellan hennes och min lägenhet för att skicka dom till min dator. Nu åker inte jag fast för nedladdning iaf. Mahaa. Nu övergav Annika mig för en dansbandsspelning också.

Jag dööör av boredom!
Farväl


If I go crazy then will you still call me Superman?

weheeeeey! woooo! heybaberiba! schweden hast oavgjort gespielt. jääy.

för övrigt är jag helt sjuuukt trött, och det är inte baara för att jag jobbade inatt. jag lyckades faktiskt (nu skrev jag nästan faktiskt med ck. fyfan) neej, varför jag är trött började redan i söndags. jag kom hem från fotbollsmatchen och var förbannad för att vi förlorat (jag är inte dålig förlorare, jag tycker bara inte om att förlora...). klockan kvart i elva var det lika bra att sova. men jag har tydligen varit väldigt ond mot världen denna söndag så det räckte inte med en förlorad fotbollsmatch, nejnej. klockan 23.30 kom någon vanskapt människa på våningen ovanför på att han/hon glömt att den skulle till musikskolan dagen efter och bara måste öva på sin saxofonläxa. om jag hade varit den människan hade jag lagt ner min saxofonkarriär på stört. inte ens mina välanvända öronproppar kunde stänga ute de falska tonerna av amazing grace eller vad det nu skulle föreställa. det hela slutade med att jag stod i sängen och bankade med min ena fotbollssko i taket. min granne ovanför verkar inte bara vara tondöv dessvärre. jag blir så sur.

när jag väl somnat blev ju inte livet lättare. jag drömde att två tanter från norska maffian flyttat in i jennys gamla lägenhet. dom skulle mörda mig. antagligen för att jag är så jävla grym på något. hursomhelst så hade dom kollat ut vart min säng stod och vart dom skulle skjuta för att träffa mig mitt i planeten. meeeeen! som vi alla vet är det helt sjukt lyhört här på storgatan, så jag hörde deras djävulska planer, när de sedan var ute på taket och promenerade gick jag ut och frågade vad fan dom höll på med. svaret blev: "måtte djävulen ta fruntimmer som dig. halleluja!" vad ska man svara på nåt sånt? tänkte jag antagligen. sen vart det värsta action hela drömmen igenom och jag va som värsta superman och överlistade maffiatanterna hela tiden. i slutet visade det sig att mamma hade allierat sig med tanterna också. jag undrar vad drömmen hade för djup mening egentligen. säkert nåt skiiiitbra. oh yeah.

imorgon ska jag och neighbourie till sundsvall och käka lurre. min ekonomi nådde högre höjder idag. efter att ha haft 1,87 kr på kontot imorse står summan nu på 1500 efter ett litet lån från min egna privat bank. men när jag har blivit rich and famous och fått min lön i juliaugustiseptember, då ska jag betala tillbaka. jajjemen.

well well. måste skriva att sj hatar mig. som vanligt. what the hell, har jag gjort dem för ont? jäyjäy, jag kommer ner till herrljunga på mitt egna lilla vis till 24 april iaf. då vill jag att det blir ferre, my dear friends! sen ska jag minsann åka till växjö och spana in maddes och perras nya lya. ohooo, värsta rimmet ju; nya-lya. jag är grym. eller; jag är rå. det är ju så jag ska presentera mig i framtiden (iaf när jag träffar natta efter sommaren). hey! jag är jennie, och rå!

nu ska jag minsann sussa. utan någon saxofon tutande i öronen eller norska tanter som ska skjuta skallen av mig. god afton!


ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer

ohooo, somebody likes me! jag spanade in mitt konto förut och föväntade mig en liten släng av ångest över att bara ha sisådär 800 kr kvar att leva på denna månaden. jag fick ingen ångest, jag blev glad. någon har satt in 1500 kr (eller 1504 till och med!) på mitt konto. mahaaa! jag har inte en aning om vem, det är inte pappa och han är den enda som har mitt kontonr. sånt här tycker jag om!

jag vaknade kl sex imorse. sen kunde jag inte somna om, så jag gick upp. jag tror jag är en smula dum i huvudet.

pappa, mamma, petra och pims är här på besök. det är nice, fast bara i lagom dos. det är nu jag märker hur skönt det är att bo själv, att ha något eget. det bästa är nästan när dom går hem på kvällen (: ikväll ska jag försöka få med petra på lite konsert. timo, hello saferide och fattaru. om inte hon följer med får annika så snällt följa med. jag har ju varit med på black jack då får hon ställa upp på lite jennie-music!

det var en tjej i fotbollslaget igår som frågade om jag har en tvillingsyster. hon tycker jag och petra såg precis likadana. but helloooo! så är det inte. det finns inte mycket mer likt än mininäsan. jag fick lov att fråga om hon inte skulle gå och testa synen. det börjar bli lite läskigt det här med min och petras så kallade likhet. beach tycker att vi är precis likadana till sättet också. det verkar som att det bara är jag och petra som inte tycker att vi är lika.


idag har vi varit ner på stan och fixat fotbollsskor till mig. sen var vi ut till smitingen och kikade. ikväll blir det italiensk mat och sen konserterna! oh yeah.  imorgon åker the family hem igen och jag ska försöka mig på att spela match utan att paja foten mer. det kommer att gå great.

nästa vecka måste jag skaffa lite rutiner i mitt liv. jobba ska jag göra, men då jag inte jobbar? jag kommer få panik om jag inte hittar på nåt bra att göra. läsa är bra [något som inte är kurslitteratur]. träna är bra [springa ska jag göra]. umgås är bra [det är alltid bra]. lyssna på musik är bra [när skulle det inte vara bra?]

jag måste få slut på den där 3liters vinboxen, som ligger i kylskåpet, ikväll också. annars kommer jag gå och smutta på det varje kväll. nog för att det är nyttigt med ett glas vin om dagen (har jag hört), men jag brukar ju spara alla dom där glasen till ett tillfälle, det blir så mycket roligare så.
fotbolls-vm började igår. livet är wunderbart


when you feel so tired but you can't sleep...

några bra anledningar till jubel:
¤ jag har sommarlov
¤jag fixade presentationen utan att avlida
¤jag har färgat barret
¤vi vann matchen
¤jag fick mina äckligt sköna levi'sjeans igår. dom är snyggast.
¤pappa, mamma, petra & pims kommer upp om exakt en vecka.

två anledningar till vredesutbrott:
¤jag stukade foten på matchen
¤det var bara en minut kvar på matchen när jag gjorde det

jaa, så äre. stuka fötterna är ju trots allt min specialité. jag njuter dock inte av att se ut som en anka som skitit ner sig när jag går, men jag bjuder på det.

imorgon ska jag till sundsvall och vara kulturell. jag ska på teater. troligtvis kommer jag också frysa ihjäl för det är utomhus.
funderar på att köpa mig en scoteroverall (eller hur det nu stavas) och komma till sundsvall i den. jag skulle ju vara lika snygg som christoffer i hannas balklänning ungefär. jävligt snygg med andra ord. förutom teater ska jag antagligen lära mig dricka rödvin. rödvinet ska intas på en mkt exklusiv balkong i en paradvåning i sundsvall, som för övrigt har en fondvägg som kan göra en galen. 

jag är helt sjukt trött och borde sova. men jag måsta vänta på annika. ååh! annika, kom hem! jag behöver knark så jag kan sova. Hellooo, I'm in pain, I'm dying over here! Annikaaaaa!