till slut fick hon sin vaniljfil

wiie, borås är great (utropstecken på det). först hittade jag finfina skor som jag köpte. jag, petra och alfons köpte ett par skor var, så behövde vi bara betala för två av dem. hamen, hamen, helt perfekt ju. innan vi åkte var jag lite ledsen i ögat för att vi inte skulle till falköping, så jag kunde köpa falköping mejeris vaniljfil. meeen, gissa vem som blev lyckligast i borås, när hon hittade vaniljfilen på willys? jeepp, that's right, det var jag. nu har jag ätit massa vaniljfil med müsli och är jättemätt. gött moos.

imorgon är det begravning. uscha, jag gillar inte sånt. ledsna människor är inget jag föredrar, och på begravning är alla ledsna...

ska ta mig en sov snart, så jag slipper tänka på det förrän imorgon, om det nu går. 

guten nacht, folket!  

lite vaniljfil skulle sitta fint

woodilooo!

NU är jag nere i herrljunga och filurar runt. kom hit vid 8-tiden igår morse, då vart det inte mycket gjort. men alfons och petra vart här och hälsade på. tänk om man kunde få va så söt som alfons hela livet. skulle ju va kung! han förklarade för petra igår att det är bara han som får tycka om moster jennie och ingen annan. aaw, det vart ju nästan så jag fick lite tears in the eyes när han vart så sööt.

idag har jag varit och blekt slings i håret. jag ska bli blondie igen efter tre år in the darkness. fast det är en bit kvar till blond än. frida var hit en sväng och klippte mig förut. niice att träffa henne igen, längesen sist. imorgon kommer emsilon till herrljunga, då får jag träffa henne med. alldeles för längesen vi sågs också. hoppas att få träffa jennifer också innan jag far uppåt igen på lördag eftermiddag...

petra och jag ska ta en sväng till falköping eller borås imorgon och kika runt. om det blir falköping måste jag köpa såndära goood vaniljfil som jag köpte i julas när jag och mamma var på PA:s. mamma tycker ju att hennes gamla chef vart så himla bra, så jag tycker hon kan åka dit o handla varje gång jag ska komma hit och hälsa på. hon måste ju supporta honom, såklart (utropstecken på det).

haha, alfons målade en muchos fin teckning igår, som föreställde mig, "mamma petra och min lilla pappa" som han uttryckte det. ska nog lägga ut konstverket här en dag. grönt hår har jag iaf .veery nice.

alldeles snart ska vi åka iväg till min bror i vänersborg, honom har jag inte träffat på evigheter. och eftersom han fyller en jävla massa år idag, så ska vi gå ut och äta på restaurang. jag ska välja det dyraste vegetariska alternativet som finns. det gäller att passa på nu när jag slipper betala. hihi.

imorgon ska jag köpa bra skivs också, när jag och syster ger oss iväg. the fray's skiva vill jag ha. och lite annat bra också, skulle sitta fint som fisken i vattnet eller vad det nu heter.

hej hej, hemskt mycket hej!

lights will guide you home

mormor somnade igår, för alltid... hoppas du har det bättre nu

nu blir det en liten trip ner till herrljunga ändå, om ett par veckor.
men inte av den anledningen jag hade tänkt mig. 
jag hatar begravningar...


det är inte njut nånstans

men helvete! jag har inte tid att kräkas och ha feber. jag måste plugga och träna och såna dära bra grejer. sucksucksuck.

tågluff i östeuropa... det hade varit wonderful, tre veckor med 4 heta brudar (: men jag ska ju worka, ha ihop pengar till hyran i sommar och såna saker. har som inte haft råd att spara ihop några pengar till nåt sånt i vår. men annars, emsilon, hade jag helt klart följt med! såklart. det blir nog en sistaminuten i september istället, med annika och natta. hoppas på det iaf. något kul vill jag ju göra...

petra och alfons kanske kikar upp hit i slutet på april, om det inte blir träningsläger för min del. finbesök från herrljunga är aldrig fel! kom att tänka på häromdagen att till påsk är det ett år sen frida och emma var hit och hälsade på. det vart en fin påskafton, med mycket fina bilder (:

nä, nu ska jag tycka synd om mig själv i soffan. det får man göra ibland! fast jag gör det nog lite för ofta för mitt eget bästa (:

hey ho, let's go!