lite bilder från helgen och såå...











ääh, det var ju jobbigt att lägga upp såna bilder, men dom får se ut så hära.
titta på, hej å hå!

this clock never seemed so alive

wodiloo

nästan en veckas besök av petra och pims tog slut igår. kl06.15 traskade vi iväg i regnet till busstationen igår. det är tomt på mina 38 kvadrat nu och jag har ont i magen för att jag måste fixa mina rester sen den där jävla hjärnskakningen. innan midsommar ska jag ha fixat det. det har jag bestämt, så nu är jag en aningens stressad. jag ska aldrig mer få hjärnskakning. det är ett djävulens påfund.

det var nice att ha besök iaf, även om det blev en aningens intensivt att umgås 24h per dygn. vi insåg det, så i lördags skickade petra iväg mig till natta, så jag fick umgås med annat folk. det dracks lite vin och spelades spel. jag är kung på  "så det kan låta". va med i vinnarteamet alla gångerna. ja, jag vet jag äär en jävel på att sjunga! ehmm...? sen att vi bara spelade två omgångar behöver vi inte tänka på. natta gjorde en snygg vurpa från bänken hon satt på och jag gjorde fina poser inför kameran, dessvärre har jag inte dom korten själv... men natta har lagt upp ett på sin
blogg. jävlar i havet va fint (utropstecken utropstecken). spana in kortet längst ned till höger. bra skit(:

igår va jag lite ledsen i ögat när mitt sällskap for hem, så jag gick till h&m och köpte en klänning till. köpte en i fredags också. men ibland måste man unna sig lite saker för att man är värd det, som jag, annika, natta och maria brukar säga (: alldeles för ofta unnar jag mig saker, men vafan man lever bara en gång.

imorgon är det work 15-21 och på lördag är det work 8-18. efter jobbet tar jag mitt pick&pack och cyklar till Natta, lånar hennes dusch och efter det ska vi festilura litegranna, men på söndag är det match så det blir lugnisch. på måndag börjar fotbollsskolan, ska bli kul att träna dom små liven (:

jag har inget roligt att skriva. kanske lägger upp lite bilder sen. vi får se.

tack det var bra så.


alfons garion sislak, sötast i stan

image35

och ikväll är han här och leker och springer runt (:

hello sunshine, come into my life

Hey hoo
Det är soool ute, men jag tycker det kan spöregna och vara kallt i sex timmar framåt, för jag måste sitta inne och skriva klart min rapport... Meeeen, när jag skrivit klart den (vilket jag ska ha gjort innan klockan fyra) ska jag ta biken ned till Härnösands station, för jag ska minsann få finbesök (utropstecken på det) Systeryster Petra och söt-Alfons kommer hit idag, och dom stannar ända till onsdag morgon. Det ska bli så roligt (utropstecken utropstecken)

Igår var det en skitdag. Tidig uppgång och sen pluggpluggplugg fram till lunch. Sen var det bara till att ge sig av till Bondsjöplan för samling till matchen och 1½ timma i buss till Sidensjö. Jag förstår inte att jag klagade på långa resor när jag spelade i Frisco... 10 mil är ingenting. Jag ser inte fram emot bortamatchen mot Junsele, 18 mil enkel resa. Fiiifan. Hursomhelst gick matchen skit och vi förlorade med 3-2 och jag stukade fingrarna, det är inte meningen att jag ska komma ifrån en match utan att  ha ont nånstans. Men lite ont i fingrarna har ingen dött av. Ikväll ska jag träna och ta ut min agressioner för förlusten igår. Ooh ja.

Neej, plugg nu, sen big cleaning. En iskall cider skulle sitta fint ikväll... Kanske ska ta en trip till systemet sen. Hmm, får se.

Hey ho, let's go