moviestar, oh moviestar...

jag är sjuuuk, som fan.
har mest kikat på film hela tiden sen i söndags. sabina var här igår med en bunt filmer också. very rart av henne. annika tog med sig kladdkaka hem efter nattas lilla födelsedagsfika också (grattis igen, natta!). igår knarkade jag min ett år gamla hostmedicin. tänkte jag skulle bli sådär äckligt trött och däcka i sängen, som jag blev sist jag tog den, det är som svårt att sova när jag hostar hela tiden... men nää, den vart för gammal och hjälpte inte. det står faktiskt bäst före 2008... damn!

min lilla movie list (: 

        än så länge har jag sett... 

  • bee season
  • garden state 
  • miss secret agent 2
  • pirates of the caribbean, död mans kista
  •  hey baberiba, säsong 1

        och kvar att se...!


  • hey baberiba, säsong 2
  • hey baberiba, säsong 3
  • scrubs, säsong 1
  • ja' ä inte bitter
  • ice age 2

scrubs-säsongen är lite över 8 timmar lång, så jag har som en hel arbetsdag framför mig om jag har lust att dra igenom hela den.

I need to go to my säng igen.   


och alfons åbergs mamma stack med arnold?

Jag är helt sjuuuuuukt trött! Har haft föreläsning om barn i kris heeela dagen. Det är ingenting jag blir värsta gladfejjan av. Hell no. Men det var intressant som bara den. Känner mig nåt djävulskt down nu däremot, så det får nog bli en promenix med lite Jazon Mraz, Counting crows och Sister hazel i mp3-spelaren snart. Då blir det bättre minsann!

Roligare föreläsning än den jag var på idag, var jag på i tisdags. Då vart det genusföreläsning. Vi pratade lite om Alfons Åberg. Det står aldrig nåt om vart hans mamma har tagit vägen och så. Vår föreläsare sa nåt i stil med: "Jag tror att Alfons mamma blev arg på den där toffeln som Alfons har till pappa, så hon stack med den här!" sen slängde han upp en bild på Arnold Schwarzenegger på over headen. Daamn, vad jag garvade!

Annars vart ju helgen bra och så. I lördags vart det som sagt festfestfest. Och ska det va ska det ju va ordentligt, som ni säkert vet gott folk! Förfesten var nice med lite lekar, massa dricka, sjukt snygga guppyminer framför kameran och ugly dance moves (från min sida!). Sen vart det ju Kajjan som gällde. Som jag alltid har sagt; Förfesterna är alltid roligast! Efteråt blev det goda cakes hemma hos Sabina och sen ringde Natta och tyckte jag skulle komma på efterfest. Det gjorde jag. Klockan 06.02 ramlade jag ner i min egen säng. Jag var trött när jag vaknade klockan 12.

Jag och Annika fick även in lite campingkänsla när vi skulle gå till Härnöhallen och kom på att vi var nåt djävulskt sugna på pizza. Vi gick in på pizzerian bredvid Härnöhallen och satte oss för att dra en pizza var. Först har jag ångest över att behöva ta av mig mössan som jag tagitpå mig för att dölja mitt skatbo till hår. När jag tar av mig jackan märker vi att vi har likadana fleecejackor på oss. Mysbrudarna on tour 2006. Yeah. Men vi överlevde, pizzan vart god som fan.

Nu blire promenix! Yo Yo Yo!

we have a map of the piano (piano, födelsedagsbarn & Madde)

Och jag uppdaterar igen! Fast egentligen har det inte hänt nåt särskilt. Jag blev bara helt galet sugen på att spela piano förut, och skriva snabbt på tangentbordet är det närmsta ett piano jag kommer... Som kontaktperson till R får jag kolla på filmer som jag inte alltid tycker är så himla roande. Idag drog han fram Rhapsody in Rock med Robert Wells och tecknade att han ville kika på den. SUCK! var min första tanke. Helt övertygad om att jag skulle somna efter fem minuter satte jag igång dvd-filmen. Somnade jag? Nonono, jag blev helt upprymd när jag hörde den där snubben spela piano. Han är ju gryyym! Undrar om jag hade blivit sådär grym om jag övat några minuter till varje dag? Mahaaa, skulle inte tro det!

På lördag är det som sagt (eller skrivet som det blir här) fetingferre. Pratade med födelsedagsbarnet herself idag när hon kom glidande i sina postkläder, vi ska va i klubbhuset. Tuuufft. Lite långt till stan dock, men det finns ju taxi! Jajjemen. Fest it is!

Nu ska jag fixa med lite kort, och skicka ett sms till Madde, min lilla gnu. Hon färgar håret mörkt? Ska bli spännande att se när vi ses till jul (:

Bye bye folket!

njut, gött mos eller göttare än körv?

HELLOOOO!

 

I’m back! Jag kom på att om jag skriver väldigt sällan så verkar det som jag gör mycket mer roliga saker eftersom allt samlas i ett enda inlägg. Om jag skulle skriva varje dag skulle det typ inte stå nåt vettigt mer än var tjugonde dag eller så. Ibland är jag så jävla bright som kommer på såna bra idéer! Ja, jag veeeet.

 


Såå, what’s new?

Jag har gjort klart min praktik och halvt pluggat ihjäl mig i några dagar (jag överdriver bara några kilo), jag har varit nere i Herrljunga och hälsat på, jag har varit hos Emsilon i Norrköping och hälsat på, jag har varit full, jag har varit nykter, jag har börjat träna på gymet (snart kan ni kalla mig Biffen), jag har tränat inomhusfotboll för första gången på en evighet, jag har helt enkelt varit en exemplarisk människa!

 


När jag var nere i Herrljunga och hälsade på tog jag, Frida, Jennifer och Kicki en trip till Göteborg för att kika på bio. Det slutade med att vi inte alls gick på bio utan gick på bryggeriet och tog en öl och skulle ta 23-tåget hem. Strax efter tio märkte vi att det inte fanns något 23-tåg på en lördag, det hade vi nämligen inte kollat, bara antagit att det gjorde. Goodie! Det blev 2 timmar på centralstationen med lite godis, istället för bio. Vi hälsade på Jennifer i hennes new apartment i Lidköping också. Übernice, vart den. Nån pantad brutta hade snott Jennifers träningskläder på gymet. Tjejen hade betalat med kort så dom hade hennes namn och allt. Men det värsta av allt; tjejen gick och tränade i kläderna två dagar senare. Jag hånskrattar som en tok åt en så dum människa. Kan inte va så jävla njut att vara som hon… Nejnej.


 

Hos Emsilon i Norrköping var det fining. Vi va på bio, promenerade, va på stan, festilurade (vi va på ett ställe som spelade BRA musik, för en gång skull) sen tog vi det ganska så lugnt också. Lugnt is the best, liksom!


 

Igår tog tredje delkursen slut. Sköönt. Har bara en litenliten grej kvar att fixa på portfolion innan jag lämnar in den. Sen är det bara att börja plugga till sista delkursen. Fem uppgifter och en b-uppsats. Det är inte precis så att jag känner: fyfan vad njut, gött mos och göttare än körv, det här är. Verkligen inte… MEEEN, gott folk, på lördag fyller Sabina 20 och då ska det bli fetingferre. Jag ska festa bort skolångesten i några timmar och fira. Har fixat fina presenter också (om någon skulle fråga mig vad jag tycker iaf!), en fattig student kan inte köpa dyra presenter. Mitt sällskap är ju en jävligt fin present bara det. Hohoo, så sant så, eller huur?
 

 


Imorgon ska jag börja läsa ”Perspektiv på förskolans histora”, det känns som det är ganska mycket snarksuckochstön över den boken… Fast å andra sidan låter det roligare än Patriks bok om stickningens historia. Hahahahaha. Apropå Patrik, så kollade vi på Stena line-kryssningar på nätet igår när vi pratades på phonen. Vi blev ju nåt djävulskt besvikna när vi förstod att vi hade missat Super Dance Friday, med Anna Book i september. Mahaaaa. Nej, nån Danmarkskryssning är nog inget för mig, som blir sjösjuk av att kolla på Rederiet. Apropå Rederiet så lånade jag en dvd med jubileumsavsnitten därifrån för ett tag sen. Extas! Fyfan, vilka dåliga skådespelare. Tänk att det där var höjdpunkten när jag var typ åtta.


 

Nu ska jag kika tv, det är jag bättre på än det här. 

God afton och lev väl  

*** En liten kort uppdatering måste skrivas! Inga-Lill ringde precis, hon behövde någon som följde med R på länsdansen nästa lördag. Hon undrade om jag ville med. Klart jag vill! Det är ju helt galet kul att se när alla dom dansar, mycket roligare än "vanligt" folk som dansar. R älskar ju musik, han kommer få det roligt där, I know it!