"jag har precis kommit, underbart!"

Hahaha, jag höll på att garva ihjäl mig när jag läste Sabinas sms. Hon avslutade det hela med "Jag har precis kommit, underbart!". Jag tyckte det var lite mer än jag behövde veta, även om sex är ett väldans trevligt samtalsämne, visst Natta? (: Tio sekunder senare kom det hursomhelst ett nytt meddelande, hon menade visst att hon precis kommit hem och det var underbart. Hihiho.

Jag har en paus i mitt pluggilerande. Det går jävligt sakta och knappt framåt, men jag måååste försöka få klart så mycket som möjligt till fredag, för sen är det 24-timmars jobbpass som gäller på lördag igen. I don't like it... Jag fick mig en släng av Herrljunga-längtan i måndags efter mattetentan, kommer ju inte hinna åka ner dit någonting i sommar. Kanske inte blir förrän i oktober next time. Buhu! Jag kommer ju sakna alla. Emsilon, Frida, Jennifer, Kicki, Madde, Beach och alla alla andra. Nästa vecka kommer i och för sig Petra och Alfons hit. Deet ska bli nice det.

I morse tog jag mig en sprintur, tre varv i elljusspåret blev det sen fick jag nog, men det var iaf mer än vad jag och Sabina sprang för några veckor sen. Så det så.

Nu ska jag läsaskrivaplugga vidare.

Hejhejheej

run bitch, run!

Hohoo!

Jag och Sabina skulle ut på en springtur förut. I have to testa om min fot håller. Faast... vi vart inte så bra löpare. Haha. Vi sprang halva varvet i elljusspåret, sedan ville vi chilla lite, så vi satte oss på en parkbänk och pratade om hårväxt på män... När vi vart föör äcklade sprang vi några 100 meter till innan vi gick sista biten (och vi ska vara fotbollsspelare... hoho), mein foot svullnade upp en smula så det var lika så bäst. Sen tog vi bilen till Sabinas parents och bjöd in oss på middag, muchos gott!

Imorgon ska jag jobba. Klockan 9 kommer jag gå in genom dörren på Utsiktsvägen, sedan är jag inte därifrån förrän kl9 på söndag morgon. Jag känner på mig att 24-timmarspass inte är mina favoritpass...

Nu ska det duschas och sen ska jag baka scones. Yeaah.

let's dance, partypeople

Hello!

Det är tisdag, det har varit helg, och det har varit en muchos bra helg! En tråkig händelse kan jag komma på, men det skriver jag inte, för det är inget roligt att läsa om tråkiga saker. Eller huur?

I fredags gjorde jag såna där bra saker på dagen. Bra saker innebar i fredags att gå ner på stan och handla på systemet, handla mat, plugga och kika på tv. Veery bra saker, om du frågar mig. På kvällen var jag bjuden på middag av de här tjejerna:
. Helt jättegod mat, trevligt sällskap och fin dans bjöds det på innan det bar av till krogen. För en gång skull var det lika kul ute på krogen som på förfesten, har jag inte varit med om många gånger förr. Men mycket fuldans bjöds det på, enda dansen jag kan! Träffade lite fotbolls-, jobb- och tågvänner ute och det var ju kul såklart!

I lördags vart jag tröött, men det fick jag sluta vara strax innan fyra för då kom Sabina och hämtade mig. Vi åkte till Härnöhallen och inhandlade grejer till tacopaj och åkte hem till henne och fixade det. Sen åt vi den och kikade på Heybaberiba säsong4. I liiike it! Strax innan kl18 gick vi iväg till teatern där vi skulle kika på studentspexet. Så jävla roligt. Dom måste lagt ned djävulskt mycket tid på det där, och det var ju bra att dom gjorde det så vi kunde sitta och skratta i 4 timmar.  Efter spexet tog jag mig hem och tänkte se andra halvan av melodifestivalsgrejset. Det första jag fick se när jag fick igång tv:n var Ukrainas silvergubbar. Jag hörde aldrig låten för jag skrattade så högt att musiken inte hördes, men dom såg rolig ut iaf. Somnade när dom gav poäng, så det va lika bra att lägga ned, när det inte gick bra för Sverige, som jag tyckte va de enda bra.

Söndagen innebar världens nervigaste Jennie, eftersom det var seriepremiär kl13, mot Älandsbro. Derby, gott folk, derby. Överladdad till tusen, gav jag mig av till Bondsjöplan för samling. Jag och Johanne stod och bollade typ 20 min innan vi åkte iväg. Det behövde jag, annars hade jag varit waay too laddad. Och vet ni vad? Vi vann! 4-3 blev det. Det stod 2-3 i halvlek, men BIK is the shit, så vi vann till slut. Kul att spela var det också.

Jag fick en konstig fråga när jag var och handlade på tempo förut. "Varför spelar du i BIK?" Eeh, för att jag vill kanske? Så äre (utropstecken på det)

Nu ska jag göra lite fotövningar så att jag aldrig mer stukar fötterna (drömma kan jag alltid göra...)

Här får ni en bild på mig, hemma hos Erica, när jag dansar fuldans [fuldans to the people] Jag har blåst upp kinderna, så jag har dubbelhaka och ser överviktig ut in my face, men det bjuder jag på!


Hey ho, let's go!

personen du söker är inte anträffbar

men ååh. härnösands kommun är värdelös (utropstecken på det)
jag har försökt ringa till lönekontoret sen i torsdags och den jävla människan
har inte varit anträffbar en enda gång. antingen har hon slutat för dagen (kl15.30...?),
varit på möte eller så är hon bara inte anträffbar.

var anträffbar nån gång, för faan!

late night vid bondsjöplan

hey, hey, hey!
jag är trööött. kom hem halv fyra inatt. eftersom jag hatar att sova bort halva dagen gick jag upp kl11, hade varit skönt att sova tills nu, tror jag minsann.

igår vart det en heldag med fotbollslaget. först träning, som jag inte kunde va med på för att pollen förstör mitt liv. sen hade vi lite lekar, vi mumifierade varandra med toalettpapper och sådära. muchos fun. årets andra grillning blev det också! lite cider och vin till det satt fint. frågesport var nästa punkt. jag och jossa var inga stjärnor, precis. men 6 rätt av typ 30 frågor är ju inte heelt jättedåligt (: sen bar det av till bowlinghallen. om jag inte var en stjärna på sportfrågor, så var jag ännu mindre stjärna på bowling. men en strike på två timmar fick jag iaf, det var jag nöjd med. tror jag kom på plats 18 av oss 19 eller 20 som spelade. men man kan ju inte va bra på allt, eller huuur?

efter bowlingen skulle jag tillbaka till bondsjöplan och hämta mina grejor och sen ge mig av hemåt, var det tänkt. väl där tog jag, johanne, tomas och micke en cider/öl var och det hela slutade med att jag, johanne och micke var kvar till nästan halv fyra. haha, när herr johansson var som mest dragen fick han för sig att han skulle ha de sk utvecklingssamtalen med mig och johanne. det var inte så lätt att hålla det på en seriös nivå i hans tillstånd, men det var ganska kul att höra allt svammlel. det sägs ju att det är barn och fulla vuxna som är mest ärliga. kanske det är så. haha. fick höra att tränarna förra året hade planer på att sätta mig på innermittfältet. hoho. that's a big nono, det vet alla som spelat med mig förut. men det var ju första säsongen med laget, så dom kunde ju inte veta. meen, jag blev aldrig innermittfältare. tuur det.  

det är lite jobbigt att vara 22 och 23 år och äldst i laget. "ni som varit med ett tag", "ni äldre och rutinerade" och liknande kommentarer hördes säkert 100 ggr igår. rutinerad? jomenvisst. eller så inte. men jaja, det kanske kommer det med, men det låter ju för fasiken som vi är 45 och inte 22 och 23... (:

om en vecka är det seriepremiär! derby mot älandsbro. I like it.

nu ska jag äta, sen promenixa.

hej doo