have you been out having too much fun?



förra veckan var det bara lite jobb och mycket fest. fredaglördag var det stadsfesten. fredag blev det festiluring hos natta och sen ett ganska snabbt besök på mellanholmen, sa grattis till lina och försökte få henne längst fram på e.m.d, men det gick inte så bra. jag och sara tog en trip till mini (som alltid efter att vi festat). i lördags gjorde jag en impulsgrej och gick på lagfesten, och det var en lyckad impulsgrej, för jag hade jätteroligt. bäst var nog att jag och emelie kom in gratis i partytältet, ohyeah.

denna veckan är det bara jobb och ingen fest. när jag slutar jobba kl9 på söndag morgon, tänker jag nästan va lite stolt över att jag jobbat 62 timmar på en vecka. det är för mkt för att jag ska tycka att det är roligt...

förresten så va veckan i herrljunga braa. gbg-tripen blev hellyckad, med middag och winnerbäck mfl, även om det var jag och frida som fick hålla reda på våra vilda mammor (: lördagen blev också finfin, brudarna hade fixat en rosa och god tårta och sjöng fint för mig, både födelsedagssång och singstar.

nu ska jag snart sova och ladda inför helgens 24timmarspass.
ha det fint folket.

I go to places where I been before

imorgon händer det mycket: sabina kommer hit och vi ska fixa golunchen och fika, jag tar bussen och tåget ner till herrljunga, jag får träffa mamma,pappa, isola och alla vänner och jag blir ett år äldre (ska nog sluta med att bli äldre snart...). 

nu sitter jag och fixar och trixar med mitt lilla projekt: kul i bilen 13/7. en liten skiva som kanske kan bli bra när jag och sara bilar upp hit till härnta igen. återstår att se. veckan i herrljunga är nästan helt oplanerad. det är bara fredagen och lördagen som är planerad, tror jag. fredag: winnerbäck i gbg med mamma, frida och monica. det kommer bli bra det. lördag: fest med girlsen (visst blir det såå, emma och frida?). annars blir det nog till att träffa syster med familj och lite sånt. 

har jag förresten skrivit att en av de boende på worket tror att min bror heter neger? haha, jag höll på att garva ihjäl mig när hon sa det första gången: "så det är du, petra och neger?"  

tidigare ikväll höll jag på att göra ett glädjeskutt inne på hemmakväll (hade nog gjort det om jag inte vetat om att mina fötter är kass). jag hittade min favoritglass (godis och glass i samma förpackning, finfin människa som kommit på det där) där, och det bästa av allt var att det var i miniförpackning med bara en portion. jag har ätit glass ikväll, yes det har jag.


nu ska jag fixa lite här, sen blir det sängen. eller, det blir nog sängen först och fixa imorgon.
 
vi ses imorgon, herrljunga.