hej hej, turkiet

jag ljög i måndags, jag skrev aldrig igår för jag packade aldrig klart.

nu åker jag och annika till midlanda och om några timmar sitter vi på planet till antalaya, sen får vi se vart vi hamnar.

hej dåå!

danke schön, emsilon

jag vill tacka emma, för att hon är bra och fixade till min blogg litegrann. muchos bra (utropstecken x 3)

mer uppdatering kommer imorgon när jag packat klart inför turkietresan (ja, jag ska fara bort, yeeees) 

spottande lamor, vita tigrar och fotjäveln

hey hoo!

idag har jag sett massa saker. jag åkte till junsele för att se mina bruds spela en bra fotbollsmatch. det blev ingen bra fotbollsmatch, men jag och stefan hittade i alla fall några getter, lamor, kameler och åsnor. det är inte varje dag man stöter på såna i skogen, ibland ska man ha flyt (: jag är lite besviken att jag inte blev anfallen av de vita tigrarna och att lamorna inte spottade, men det får vi ta under nästa (om det nu blir något nästa?) besök i junsele.

jag hoppas, hoppas att jag och annika kommer iväg på vår sista-minuten-resa vecka 39. det är vi värda. då ska vi glida, glassa, sola och ha det så jävla bra som det bara gå. det kan nog inte bli värre iaf. eller hur? (: 

för övrigt hade jag dop för min fot i duschen i morse. min högerfot går numera under namnet fotjäveln. fotjäveln ska någon gång de kommande veckorna antagligen fotograferas av de fina röntgenkamerorna. lovely. eller så inte. 

time to leave.

tack det var bra så


gratis kantareller är gott

igår var en helvetesdag, och idag är en ganska så bra dag. det är bra att det väger upp lite sådära, tycker jag.

igår var jag till doktorn och aldrig har jag känt mig så jävla dum, ovälkommen och obekväm förut. vårdcentralen blåsippan, dit kommer jag inte tillbaka igen. om dom ringer imorgon efter att micke varit där och skällt på dom, eller vad han nu ska göra, kan dom glömma att jag kommer tillbaka dit. då ska jag ha betalt för det. oh yes.

idag har varit en bättre dag minsann. jag började med att slänga in några maskiner tvätt imorse vid halv sju. sen tog jag gröna faran ner till polishuset och fixade nytt pass. jag ser ut som en kriminell på kortet, ascoolt. förresten, jag parkerade min gröna fara bredvid en precis likadan cykel utanför polishuset. jag som trodde jag var ensam om den biken, men nää... efter passfixet träffade jag natta i bildsalen och vi fixade inför vår lilla terränguppgift vi ska ha nästa vecka. vi var även in till datasalen och fixade bajsbilder. haha. eller SPILLNINGSbilder. natta sökte på "älgbajs" och fick fram nåt som liknade pölsa, hennes tanke på att möjligtvis smaka på pölsa nångång i sitt liv försvann efter att hon sett den älgskiten. det kan inte va lätt att vara så kräkmild som du, natta (:

efter mitt och nattas fix&trix tog jag mig hem och åt lunch, sen bar det av ner på stan igen för att klippa av håret. det känns helt knas att det inte räcker längre än till hakan och om jag ska sätta upp det blir det knappt en tofs. men jag vänjer mig nog nångång.

dagens bästa: när jag kom till bondsjöplan och skulle kika på träningen hade mia med sig en påse med kantareller och trattkantareller till mig. sånt gillar jag. nu har jag vräkt i mig massa svamp och det var jävligt gott. danke schön, mia. tur att jag har lite extraföräldrar (:

kände nu att jag är lite mer hungrig så det får bli lite gröt. är jag den enda som kan bli grymt sugen på fiberhavregrynsgröt ibland? jag kom att tänka på en sak, när jag åt glass häromdagen; jag blåser på glassen innan jag stoppar den i munnen. som att den skulle bli kallare då? jag har konstiga vanor...

tack, det var bra så.

well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep

(och jag vill att mina vänner ska vara glada, och jag önskar att jag kunde säga något bra så att allt  går över)


jahaja, jag har precis slösat bort två timmar och tjugo minuter på att se en helt totalt värdelös, jävla film. varför väljer jag alltid filmer som är kass? parfymen - berättelsen om en mördare är inget jag skulle rekommendera. jag trodde det skulle va en thriller, eftersom det stod på. men va faan, helt plötsligt har typ tusen pers sex på ett torg, alla samtidigt. det var inte en porrthriller jag ville ha. men en sexorgie var väl inte det som förstörde filmen mest. när den där knepiga parfymsnubben häller ut sin äckliga parfym över sig själv, i slutet av filmen, hoppar uteliggarna på honom och äter upp honom. att jag inte fick ett bryt. 40 spänn helt åt helvete. då är det som det brukar vara när jag hyr film. fast jag har en kvar; music and lyrics, och den är bra säger sabina.

första inneveckan i skolan är över, och det har varit asroligt. vid den här tiden om två veckor har jag kommit hem från de två lägerdagarna i aspnäs som vi ska ha under den här kursen. hahaha, veckans citat (sagt av vår kursansvariga): "om det är någon som mår dåligt under lägerdagarna och inte tycker om att sova i tält, då tar jag med eleven upp till lägerhuset och så ligger jag med den" att jag inte bröt ihop när hon sa det är ett under.

idag har det varit fika med sabina. blåbärspaj med vaniljsås och hallonte till det är kung. tog en liten promenix ikväll också och hittade en jättemysig park som jag lyckats missa under de två år jag bott här. dit ska jag gå imorgon och äta lunch vid vattnet, tror jag minsann.

på måndag ska jag trääääna. nu står jag inte ut med att va invalido längre, så det får gå åt helvete om det gör det. massa tejp och vristskydd kanske kan hjälpa. vi får väl se. min falukorvsfot blir nog inte bättre än så här.

annika och maria är iväg på danstjosan i ö-vik i helgen. I hope they have som fun. för det ska man ha när man är bra.

imorgon ska jag träffa sara, som också kommer från herrljunga, och äta mat och kika landskamp. det ska bli nice. yes yes.

nu ska jag sova. god afton gott folk.

kvällens låt: life is a song - patrick park

and we build our house of cards and then we wait for it to fall

vi har haft så ont om tid, nu har den runnit ut

dagens låt bliiir: kent - verkligen

det har varit en jävligt märklig och jobbig vecka.  jag tycker det är jobbigt att se när ens vän, som alltid har smilbanden uppe vid öronen, är ledsen, arg, bitter och besviken. det värsta av allt är att det inte finns nåt bra att säga.

idag firar jag och min feta svullna fot jubileum, 4-veckorsjubileum. visst låter det bra? men kanske blir det magnetröntgen och grejor. får se vad som fixas... jag och sabina försökte hitta en ny sport åt mig häromveckan så vi gick och spelade minigolf. minigolf är INTE min grej märkte vi. det blev inte bättre av att jag gick in med inställningen "jag är askass och kan inte sikta, så jag går på kraft istället". hela historien slutade på 90 slag. 90 slag! haha, måste varit banrekord åt det sämre hållet. men sabina var mycket bättre iaf, så hon vann.

jag pratade med världens bästa madde förut. och vet ni vad? den 18 oktober kommer hon hit (utropstecken utropstecken). så jävla njuuut. jag har redan börjat fundera ut vad vi ska hitta på dom fyra dagarna. det blir nog en hel del te och prat i soffan kan jag tänka mig, vi har ju inte setts sen i julas. alldeles för längesen. muchos to talka om då, det blir det ju.

imorgon börjar skolan igen. det känns inte som jag har haft något sommarlov, men jag ser ändå fram emot att få börja igen. jag tror minsann att det kommer bli en bra och rolig kurs.

nu ska det sovas!

heeeej då